Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ο Γιώργος Λιβάνης στον ΑΡΤ 90,6 F M και τον Λάζο Μαντικό: «Μουσικές γνώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει. Η κριτική του ήταν ο λόγος που δεν συνέχισα στο Greek idol, ενώ είχα περάσει στην επόμενη φάση!»

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/B294pKu5Jmc

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ: 

«Μουσικές γνώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει. Η κριτική του ήταν ο λόγος που δεν συνέχισα στο Greek idol, ενώ είχα περάσει στην επόμενη φάση!»

Θυμηθείτε το περιστατικό εδώ:

https://youtu.be/rKRm_3EwuEA

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά! Θα ήθελα κάποια στιγμή την ενέργεια του. Να είμαι on stage μαζί του» 

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκανε καθόλου κακό στην καριέρα της που άνοιξε τα χαρτιά της και είπε από που είναι. Μόνο υπερηφάνεια μπορείς να έχεις όταν λες από που κατάγεσαι!» 

«Σε είκοσι ημέρες βγαίνει το νέο μου κομμάτι! Θα είναι το ίδιο ξεσηκωτικο όπως το προηγούμενο» 

«Χώρισα πριν από δύο μήνες! Είμαι ελεύθερος τώρα» 

«Με τον Χρήστο Κωσταρά δεν τον ξέρω προσωπικά. Όταν τον κάλεσα και του είπα για το τραγούδι μου έδωσε την ευχή του και ήταν σημαντικό αυτό για εμένα» 

«Δεν έχει τύχει να ξανά συναντηθώ με την Έλλη Κοκκίνου μετά το Greek idol, μπορώ να σου πω όμως ότι είχα πρόταση να τραγουδάω μαζί της σαν πρώτος άντρας»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Ποια συνεργασία τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και με ποιους θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον:

«Η συνεργασία μου με τον κ. Αντύπα και τον κ. Μενιδιάτη με έκανα να γνωρίσω πολύ κόσμο και από εκεί κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχε απήχηση!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες υπάρχουν πάρα πολλοί. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά! Δεν ξέρω μου αρέσει πάρα πολύ η ενέργεια που βγάζει και η κινησιολογία του. Τον παρακολουθώ πάρα πολύ, θα ήθελα κάποια στιγμή την ενέργεια του. Να είμαι on stage μαζί του»

Αν έχει νιώσει ποτέ να χάνει τις ισορροπίες του:

«Γενικά είμαι λίγο ανισόρροπος, είμαι άνθρωπος των άκρων! Κάνω πολλές φορές ακραία πράγματα. Το ότι ασχολούμαι τόσο πολύ με την δουλειά μου το θεωρώ ακραίο!» 

Για τα νέα του σχέδια:

«Σε είκοσι ημέρες βγαίνει το νέο μου κομμάτι! Θα είναι το ίδιο ξεσηκωτικό όπως το προηγούμενο»

Για τις παρέες του:

«Πάντα ήμουν υποστηρικτής των αδύναμων. Σκέψου στο μαγαζί κάνω παρέα με όποιον είναι έξω από το σύστημα, γενικά μου αρέσει να κάνω παρέα και να βοηθάω ανθρώπους οι οποίοι είναι λίγο πιο αδύναμοι και να τους υποστηρίζω»

Για τις σχέσεις του:

«Χώρισα πριν από δύο μήνες! Είμαι ελεύθερος τώρα. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί και πάντα όταν σταματάει κάτι υπάρχει πίεση»

«Με τον Χρήστο Κωσταρά δεν τον ξέρω προσωπικά. Δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα. Εγώ τον κάλεσα στο κινητό γιατί όταν είναι να διασκευάσεις ένα τραγούδι την άδεια την παίρνεις από τον στιχουργό και από τον συνθέτη. Εγώ πήρα την άδεια από τους συντελεστές του τραγουδιού. Όταν τον κάλεσα και του είπα για το τραγούδι μου έδωσε την ευχή του και ήταν σημαντικό αυτό για εμένα. Μιλάμε μέσω viber, δεν τον έχω δει από κοντά γιατί είναι στην Αμερική τώρα»

«Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές από κοντά με την Ελένη Φουρέιρα. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν έκανε καθόλου κακό στην καριέρα της που άνοιξε τα χαρτιά της και είπε από που είναι. Μόνο υπερηφάνεια μπορείς να έχεις όταν λες από που κατάγεσαι!» 

«Δεν έχει τύχει να ξανά συναντηθώ με την Έλλη Κοκκίνου μετά το Greek idol, μπορώ να σου πω όμως ότι είχα πρόταση να τραγουδάω μαζί της σαν πρώτος άντρας. Βέβαια δεν έγινε αυτό γιατί έτυχε να πάω στο μαγαζί που τραγουδάω τώρα το Tokyo. Είναι μια καλλιτέχνιδα που εγώ θαυμάζω πάρα πολύ. Τότε στο Greek idol μου έκανε εντύπωση που με έπιασε μόνη της μετά το γύρισμα και μου είπε πάρα πολύ καλά λόγια και μου σύστησε τη δασκάλα φωνητικής που κάνω μέχρι και σήμερα μαθήματα και μόνο αυτό μου λέει πάρα πολλά πράγματα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!»

«Μουσικές γνώσεις ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει. Με επηρέασε πολύ τότε η κριτική του όμως και ήταν ο λόγος που δεν συνέχισα στο Greek idol, ενώ είχα περάσει στην επόμενη φάση! Δεν ήμουν και εγώ τόσο έτοιμος τότε, ήταν βέβαια λίγο καυστικός. Όταν λες σε ένα τόσο νέο παιδί ότι δεν έχεις καλή φωνή έτσι σκέτα είναι λίγο απότομο αυτό. Βέβαια πιστεύω ότι κάπου θα βρεθούν οι δρόμοι μας και θα καταλάβει. Δεν νομίζω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Πεισμάτωσα πιο πολύ τότε που μου είχε πει αυτό! Με πήραν από τον Alpha τότε και μου έλεγαν ότι είχε πάει πάρα πολύ καλά το επεισόδιο και είχε ακουστεί και είχε παίξει παντού. Επέλεξα όμως εγώ να μην πάω, τους είπα τη συγνώμη μου και ότι δεν μπορούσα να πάω και ο λόγος ήταν ότι με φόβισε λίγο αυτό. Αποφάσισα από εκείνη την ημέρα και μετά ότι θα εμφανιστώ σε μεγάλη πίστα η γενικά στο κοινό όταν θα είμαι έτοιμος»

Θυμηθείτε το περιστατικό εδώ:

https://youtu.be/rKRm_3EwuEA

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/B294pKu5Jmc

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση