Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ME TΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σε συνεχιζόμενη τροχιά εξωστρέφειας βρίσκεται η Κάλυμνος φέτος, λαμβάνοντας μέρος στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την συμμετοχή και την καίρια συμβολή της νέας γενιάς.

H Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤE), πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας μεταξύ 19 – 22 Οκτωβρίου 2017. Ήταν η πρώτη διοργάνωση της ΜΙΤΕ αυτή και ως νέα έκθεση είχε την ιδιαιτερότητα της με την Κάλυμνο να αντιπροσωπεύεται επάξια από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής με  το Μιχάλη Κοκκινίδη.

World Travel Market 2017 – ΕxCel Λονδίνο (WTM), πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 – 8 Νοεμβρίου 2017, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις και αρχικό βαρόμετρο των επερχόμενεων τάσεων και μετρήσεων της επόμενης τουριστικής περιόδου. Ο Γιώργος Λυσίκατος  συγκέντρωσε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων, κατέγραψε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του τουριστικού τύπου και το κυριότερο, ήταν πανέτοιμος να προσφέρει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Philoxenia 2017 – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για  την πιο σημαντική έκθεση τουρισμού της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, αφού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Βαλκανικών Χωρών αλλά και της Ρωσίας και της Τουρκίας κλπ. Μία ομάδα Καλύμνιων Φοιτητών της Συμπρωτεύουσας (Κατερίνα και Καλλιόπη Τσουλφά, Σακελλάρης Παπαχατζής, Παναγιώτης Κώστας, Θοδωρής Τηλιακός, Αναστασία Κλήμη, Μαρία Κορφιά και Χατζαρίδου Νίκη), υπό την ευθύνη της Ελευθερίας Λυσίκατου, κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά. Από το λιτό διάκοσμο με τα σφουγγάρια και το κέρασμα που γενναιόδωρα προσέφερε το αρτοποιείο της κ. Τάλια,  μέχρι την διαχείριση του περιπτέρου, τη συγκέντρωση του απαιτούμενου υλικού και την άριστη παροχή πληροφοριών και ανάλογων φυλλαδίων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η συμμετοχή της Καλύμνου στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται....

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση