Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ME TΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σε συνεχιζόμενη τροχιά εξωστρέφειας βρίσκεται η Κάλυμνος φέτος, λαμβάνοντας μέρος στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την συμμετοχή και την καίρια συμβολή της νέας γενιάς.

H Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤE), πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας μεταξύ 19 – 22 Οκτωβρίου 2017. Ήταν η πρώτη διοργάνωση της ΜΙΤΕ αυτή και ως νέα έκθεση είχε την ιδιαιτερότητα της με την Κάλυμνο να αντιπροσωπεύεται επάξια από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής με  το Μιχάλη Κοκκινίδη.

World Travel Market 2017 – ΕxCel Λονδίνο (WTM), πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 – 8 Νοεμβρίου 2017, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις και αρχικό βαρόμετρο των επερχόμενεων τάσεων και μετρήσεων της επόμενης τουριστικής περιόδου. Ο Γιώργος Λυσίκατος  συγκέντρωσε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων, κατέγραψε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του τουριστικού τύπου και το κυριότερο, ήταν πανέτοιμος να προσφέρει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Philoxenia 2017 – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για  την πιο σημαντική έκθεση τουρισμού της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, αφού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Βαλκανικών Χωρών αλλά και της Ρωσίας και της Τουρκίας κλπ. Μία ομάδα Καλύμνιων Φοιτητών της Συμπρωτεύουσας (Κατερίνα και Καλλιόπη Τσουλφά, Σακελλάρης Παπαχατζής, Παναγιώτης Κώστας, Θοδωρής Τηλιακός, Αναστασία Κλήμη, Μαρία Κορφιά και Χατζαρίδου Νίκη), υπό την ευθύνη της Ελευθερίας Λυσίκατου, κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά. Από το λιτό διάκοσμο με τα σφουγγάρια και το κέρασμα που γενναιόδωρα προσέφερε το αρτοποιείο της κ. Τάλια,  μέχρι την διαχείριση του περιπτέρου, τη συγκέντρωση του απαιτούμενου υλικού και την άριστη παροχή πληροφοριών και ανάλογων φυλλαδίων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η συμμετοχή της Καλύμνου στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται....

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση