Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ME TΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σε συνεχιζόμενη τροχιά εξωστρέφειας βρίσκεται η Κάλυμνος φέτος, λαμβάνοντας μέρος στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την συμμετοχή και την καίρια συμβολή της νέας γενιάς.

H Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤE), πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας μεταξύ 19 – 22 Οκτωβρίου 2017. Ήταν η πρώτη διοργάνωση της ΜΙΤΕ αυτή και ως νέα έκθεση είχε την ιδιαιτερότητα της με την Κάλυμνο να αντιπροσωπεύεται επάξια από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής με  το Μιχάλη Κοκκινίδη.

World Travel Market 2017 – ΕxCel Λονδίνο (WTM), πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 – 8 Νοεμβρίου 2017, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις και αρχικό βαρόμετρο των επερχόμενεων τάσεων και μετρήσεων της επόμενης τουριστικής περιόδου. Ο Γιώργος Λυσίκατος  συγκέντρωσε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων, κατέγραψε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του τουριστικού τύπου και το κυριότερο, ήταν πανέτοιμος να προσφέρει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Philoxenia 2017 – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για  την πιο σημαντική έκθεση τουρισμού της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, αφού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Βαλκανικών Χωρών αλλά και της Ρωσίας και της Τουρκίας κλπ. Μία ομάδα Καλύμνιων Φοιτητών της Συμπρωτεύουσας (Κατερίνα και Καλλιόπη Τσουλφά, Σακελλάρης Παπαχατζής, Παναγιώτης Κώστας, Θοδωρής Τηλιακός, Αναστασία Κλήμη, Μαρία Κορφιά και Χατζαρίδου Νίκη), υπό την ευθύνη της Ελευθερίας Λυσίκατου, κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά. Από το λιτό διάκοσμο με τα σφουγγάρια και το κέρασμα που γενναιόδωρα προσέφερε το αρτοποιείο της κ. Τάλια,  μέχρι την διαχείριση του περιπτέρου, τη συγκέντρωση του απαιτούμενου υλικού και την άριστη παροχή πληροφοριών και ανάλογων φυλλαδίων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η συμμετοχή της Καλύμνου στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται....

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση