Διαφήμιση

 

 

 

User login

BAZAAR ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η παρουσία σας στο "bazaar αγάπης" που διοργανώνουμε την Κυριακή 26.11.2017 και ώρα 11.00- 17.00 στο ρακάδικο «Δροσουλίτες». Τα έσοδα όπως γνωρίζετε προορίζονται για την υποστήριξη παιδιών που οι οικογένειές τους είναι σε κρίση(έξωση,θάνατος,κλπ) αλλά και στα παιδιά που ζουν στους ιδρυματικούς χώρους είτε είναι παιδιά μ αναπηρία είτε όχι.
Σύνθημά μας το «αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα» γι αυτό και τα τελευταία χρόνια επικεντρωθήκαμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών μ΄ αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ του ΚΚΠΠΝ.Αιγαίου (Θερ.Αγιος Ανδρέας).
Βάψαμε και στολίσαμε τους χώρους που ζουν τα παιδιά έτσι ώστε "το σπίτι τους" να είναι χαρούμενο, προσεγμένο σύμφωνα με τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Στα πλαίσια της προσπάθειά μας να γίνει περισσότερο ευχάριστη η διαμονή τους μέρος των εσόδων από το περυσινό bazaar κάλυψε τη ..."γραμμή επικοινωνίας".Σε αυτό επίσης συνέβαλλε σημαντικά η θεατρική παράσταση "το σεντούκι της γιαγιάς" των Πρότυπων Κέντρων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"' 
Με τη "γραμμή επικοινωνίας" όλα τα δωμάτια των παιδιών και οι χώροι απασχόλησης 24 ωρες το εικοσιτετράωρο προβάλλουν μέσω του YOU TUBE παιδικό πρόγραμμα, μουσική και τραγούδια και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγούνται, να δέχονται οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα,να κοινωνικοποιούνται.
Το παιδί μ αναπηρία μπορεί να μην μιλάει, όμως εκφράζεται, αντιλαμβάνεται και επικοινωνεί με τον δικό του κωδικό επικοινωνίας που εμείς οι γνωστικοί οφείλουμε να κατανοήσουμε και ν ανταποκριθούμε.Το δικαίωμα του στην ζωή στην ψυχαγωγία στην αξιοπρεπή διαβίωση είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στις δράσεις μας.
Στην Ανάδοχη Αγκαλιά δεν είμαστε εμείς και εσείς.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ι ΕΜΕΙΣ.

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση