Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

BAZAAR ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η παρουσία σας στο "bazaar αγάπης" που διοργανώνουμε την Κυριακή 26.11.2017 και ώρα 11.00- 17.00 στο ρακάδικο «Δροσουλίτες». Τα έσοδα όπως γνωρίζετε προορίζονται για την υποστήριξη παιδιών που οι οικογένειές τους είναι σε κρίση(έξωση,θάνατος,κλπ) αλλά και στα παιδιά που ζουν στους ιδρυματικούς χώρους είτε είναι παιδιά μ αναπηρία είτε όχι.
Σύνθημά μας το «αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα» γι αυτό και τα τελευταία χρόνια επικεντρωθήκαμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών μ΄ αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ του ΚΚΠΠΝ.Αιγαίου (Θερ.Αγιος Ανδρέας).
Βάψαμε και στολίσαμε τους χώρους που ζουν τα παιδιά έτσι ώστε "το σπίτι τους" να είναι χαρούμενο, προσεγμένο σύμφωνα με τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Στα πλαίσια της προσπάθειά μας να γίνει περισσότερο ευχάριστη η διαμονή τους μέρος των εσόδων από το περυσινό bazaar κάλυψε τη ..."γραμμή επικοινωνίας".Σε αυτό επίσης συνέβαλλε σημαντικά η θεατρική παράσταση "το σεντούκι της γιαγιάς" των Πρότυπων Κέντρων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"' 
Με τη "γραμμή επικοινωνίας" όλα τα δωμάτια των παιδιών και οι χώροι απασχόλησης 24 ωρες το εικοσιτετράωρο προβάλλουν μέσω του YOU TUBE παιδικό πρόγραμμα, μουσική και τραγούδια και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγούνται, να δέχονται οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα,να κοινωνικοποιούνται.
Το παιδί μ αναπηρία μπορεί να μην μιλάει, όμως εκφράζεται, αντιλαμβάνεται και επικοινωνεί με τον δικό του κωδικό επικοινωνίας που εμείς οι γνωστικοί οφείλουμε να κατανοήσουμε και ν ανταποκριθούμε.Το δικαίωμα του στην ζωή στην ψυχαγωγία στην αξιοπρεπή διαβίωση είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στις δράσεις μας.
Στην Ανάδοχη Αγκαλιά δεν είμαστε εμείς και εσείς.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ι ΕΜΕΙΣ.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση