Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ TV Δρ. Στέφανος Δράκος: «Προσπάθεια όλων μας, είναι να δούμε τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό σε αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Στην ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στη Σύμη και στην καταβολή άμεσα των αποζημιώσεων, τόσο στην πληγείσα Σύμη, όσο και στη σεισμόπληκτη Κω, αναφέρθηκε - μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε μέρα μία άλλη μέρα» της τηλεόρασης «Αιγαίο» με την Εύη Κουκιαϊνη - ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος.

Ο κος Δράκος, ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση των «πληγών» στη Σύμη, ενώ παράλληλα σημείωσε πως στην Κω ακόμη δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε ακόμη στο σοβαρό και ανεπίλυτο πρόβλημα της υδροδότησης του Καστελλορίζου, στην υπερφορολόγηση των πολιτών, αλλά και στο περιβόητο κοινωνικό μέρισμα.

«Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους. Να φτωχοποιήσουν τη χώρα και έπειτα να μοιράζουν ως δώρα κοινωνικά μερίσματα, ώστε η διαβίωση των πολιτών να εξαρτάται από την κυβέρνηση», ανέφερε ο κος Δράκος, προσθέτοντας πως «χτυπούν τη μεσαία τάξη, η οποία τείνει να εξαφανιστεί».

Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νέα Δημοκρατία, το επικείμενο συνέδριο, αλλά και τους στόχους της. Σημείωσε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία αφουγκράζεται την κοινωνία και εργάζεται με ανθρώπους που δεν υπηρετούν το λαϊκισμό.

«Προσπάθεια όλων μας, είναι να δούμε τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό σε αυτοδύναμη κυβέρνηση», επισήμανε, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η παρούσα κυβέρνηση «στοιβάζει τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει, ώστε να μην αναλάβει το πολιτικό τους κόστος και να τα φορτώσει στην επόμενη κυβέρνηση».

Εδώ μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη:

https://youtu.be/cgBOM1vz3tg

https://youtu.be/cgBOM1vz3tg

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/cgBOM1vz3tg" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση