Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΛΗ

O Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρέστη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νέων Λέρου σε συνεργασία με τον Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Λέρου «Άρτεμις» στην οποία τιμήθηκε η πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη. Τον Δήμαρχο Λέρου συνόδευε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Μπίλλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λέρου απένειμε τιμητική πλακέτα στην Λεριά πρωταθλήτρια, ενώ ανέγνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 221/2016 σύμφωνα με την οποία το δημοτικό στάδιο Ξηροκάμπου μετονομάζεται σε «στάδιο Ουρανία Ρεμπούλη». Ο κ. Κόλιας εξήρε το αθλητικό ιδεώδες της Ουρανίας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εκπροσώπησε επάξια, τιμητικά και με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα και τη Λέρο μας.

Επίσης ανακοίνωσε την καθιέρωση και θεσμοθέτηση ετήσιων αγώνων στίβου που θα διεξάγονται προς τιμήν της στη Λέρο.

 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση