Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΛΗ

O Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρέστη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νέων Λέρου σε συνεργασία με τον Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Λέρου «Άρτεμις» στην οποία τιμήθηκε η πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη. Τον Δήμαρχο Λέρου συνόδευε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Μπίλλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λέρου απένειμε τιμητική πλακέτα στην Λεριά πρωταθλήτρια, ενώ ανέγνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 221/2016 σύμφωνα με την οποία το δημοτικό στάδιο Ξηροκάμπου μετονομάζεται σε «στάδιο Ουρανία Ρεμπούλη». Ο κ. Κόλιας εξήρε το αθλητικό ιδεώδες της Ουρανίας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εκπροσώπησε επάξια, τιμητικά και με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα και τη Λέρο μας.

Επίσης ανακοίνωσε την καθιέρωση και θεσμοθέτηση ετήσιων αγώνων στίβου που θα διεξάγονται προς τιμήν της στη Λέρο.

 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση