Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» η κυβέρνηση πέρασε με μεγάλη ευκολία στους πλειστηριασμούς κατά δικαίων και αδίκων»

Την ανακολουθία αλλά και τις ευθύνες της κυβέρνησης στο θέμα των πλειστηριασμών και της διαχείρισης των κόκκινων δανείων, ανέδειξε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, Kontra 24, στο Kontrachannel:

«Από το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα πέρασε με μεγάλη ευκολία στους πλειστηριασμούς με οριζόντια κριτήρια από τους οποίους κινδυνεύει ακόμα και η πρώτη και μοναδική κατοικία χαμηλής αντικειμενικής και εμπορικής αξίας.

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και θα το βρούμε μπροστά μας.

Είναι αναγκαίο το τραπεζικό σύστημα να διαχειριστεί το ζήτημα των κόκκινων δανείων αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως έφτασε το τραπεζικό σύστημα σε αυτό το οριακό σημείο. Πως χρειάστηκε νέα ανακεφαλαιοποίηση μετά τη φυγή καταθέσεων που προκάλεσαν οι πρώτοι 7 μήνες της καταστροφικής διακυβέρνησης Τσίπρα, ποιοι επέβαλλαν τα capital controls τα οποία διαρκούν εδώ και δυόμιση χρόνια.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες γιατί δεν επιδίωξε να εφαρμοστεί το μοντέλο που εφαρμόστηκε και στην Κύπρο, όπου ο δανειολήπτης είχε τη δυνατότητα να αγοράσει ο ίδιος το δάνειο του, πριν αυτό καταλήξει σε fund.

Εδώ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Είναι ψέμα ότι προστατεύεται η πρώτη και κύρια κατοικία και μάλιστα χαμηλής εμπορικής και αντικειμενικής αξίας.

Δεν έχει νομοθετηθεί κάτι τέτοιο και η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι αποτελεί μια άτυπη συμφωνία, η οποία ήδη δεν εφαρμόζεται.

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί για ένα δίμηνο μέχρι να δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο για να μην βγαίνουν στο σφυρί σπίτια φτωχών ανθρώπων, που αποτελούν την πρώτη και μοναδική κατοικία.

Η κυβέρνηση, όμως, αρνήθηκε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έρχονται για μία ακόμη φορά αντιμέτωποι με τα ψέματα που είπαν για να πάρουν την εξουσία και με τις προσδοκίες που καλλιέργησαν με λογικές «Δεν Πληρώνω» αλλά και υποσχέσεις περί «σεισάχθειας» και διαγραφής χρεών».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση