Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ο Καλύμνιος Γιάννης Χαλίκος στους 5 ισχυρότερους ανθρώπους της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας.

Ο Γιάννης Χαλίκος, ο Καλύμνιος ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ντάργουϊν,  συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 ανθρώπων που έχουν την μεγαλύτερη δύναμη  και επιρροή για να διαμορφώσουν το μέλλον της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας ,σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει για το 2017 η εφημερίδα NT News

Πρώτος στη λίστα ο Alf Leonardi υπάλληλος στην Κυβέρνηση που θεωρείται από την εφημερίδα ότι είναι πιο ισχυρός και από τον Πρωθυπουργό  Michael Gunner.

Ακολουθεί η Natasha Fyles, γενικός εισαγγελέας, που χαρακτηρίζεται ως η φωνή της Κυβέρνησης

Στην 3η θέση ο Πρωθυπουργός Michael Gunner.

Στην 4η θέση ο Γιάννης Χαλίκος ο Διευθυντής της HALIKOS GROUP.

Ειδικότερα για το Γιάννη Χαλίκο η εφημερίδα γράφει: Αδιαμφισβήτητη η επιρροή του στην προηγούμενη κυβέρνηση και παρόλο που φαίνεται ότι τείνει αυτή η επιρροή να έχει φθίνουσα πορεία (λόγω αλλαγής κυβέρνησης), είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος και τώρα και στο μέλλον για την περιοχής της Βόρειας Επικράτειας, οπότε δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η παρουσία του με επτά επιχειρήσεις όλων των ειδών σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς , τον καθιστούν πανίσχυρο!

Τέλος στην 5η  θέση βρίσκεται ο Ιan Kew o Διευθύνων Σύμβουλος στο NT AIRPORTS.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση