Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ο Καλύμνιος Γιάννης Χαλίκος στους 5 ισχυρότερους ανθρώπους της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας.

Ο Γιάννης Χαλίκος, ο Καλύμνιος ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ντάργουϊν,  συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 ανθρώπων που έχουν την μεγαλύτερη δύναμη  και επιρροή για να διαμορφώσουν το μέλλον της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας ,σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει για το 2017 η εφημερίδα NT News

Πρώτος στη λίστα ο Alf Leonardi υπάλληλος στην Κυβέρνηση που θεωρείται από την εφημερίδα ότι είναι πιο ισχυρός και από τον Πρωθυπουργό  Michael Gunner.

Ακολουθεί η Natasha Fyles, γενικός εισαγγελέας, που χαρακτηρίζεται ως η φωνή της Κυβέρνησης

Στην 3η θέση ο Πρωθυπουργός Michael Gunner.

Στην 4η θέση ο Γιάννης Χαλίκος ο Διευθυντής της HALIKOS GROUP.

Ειδικότερα για το Γιάννη Χαλίκο η εφημερίδα γράφει: Αδιαμφισβήτητη η επιρροή του στην προηγούμενη κυβέρνηση και παρόλο που φαίνεται ότι τείνει αυτή η επιρροή να έχει φθίνουσα πορεία (λόγω αλλαγής κυβέρνησης), είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος και τώρα και στο μέλλον για την περιοχής της Βόρειας Επικράτειας, οπότε δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η παρουσία του με επτά επιχειρήσεις όλων των ειδών σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς , τον καθιστούν πανίσχυρο!

Τέλος στην 5η  θέση βρίσκεται ο Ιan Kew o Διευθύνων Σύμβουλος στο NT AIRPORTS.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση