Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Τ. ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ επισκέπτεται την Αρμενία, όπου διεξάγεται η δεύτερη τριμερής συνάντηση για θέματα διασποράς μεταξύ του ιδίου, του Επιτρόπου της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου και της Υπουργού Διασποράς της Αρμενίας κας Hranush Hakobyan.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός θα υπογράψει αύριο με την Αρμένια ομόλογό του διμερές Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία σε θέματα διασποράς και θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Garen Nazaryan, τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης κ. Ara Babloyan και θα γίνει δεκτός από τον επικεφαλής της Αρμενικής Εκκλησίας, Καθολικό των Αρμενίων κ. Καρέκιν Β’.

Τέλος, ο κ. Κουίκ θα επισκεφτεί το Μνημείο Γενοκτονίας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων. 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση