Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Τ. ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ επισκέπτεται την Αρμενία, όπου διεξάγεται η δεύτερη τριμερής συνάντηση για θέματα διασποράς μεταξύ του ιδίου, του Επιτρόπου της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου και της Υπουργού Διασποράς της Αρμενίας κας Hranush Hakobyan.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός θα υπογράψει αύριο με την Αρμένια ομόλογό του διμερές Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία σε θέματα διασποράς και θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Garen Nazaryan, τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης κ. Ara Babloyan και θα γίνει δεκτός από τον επικεφαλής της Αρμενικής Εκκλησίας, Καθολικό των Αρμενίων κ. Καρέκιν Β’.

Τέλος, ο κ. Κουίκ θα επισκεφτεί το Μνημείο Γενοκτονίας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων. 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση