Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Ερώτηση του Μάνου Κόνσολα για την ολοκλήρωση της μελέτης και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του Γυμνασίου και Λυκείου της Κάσου»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, σχετικά με την ολοκλήρωση της μελέτης και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου της Κάσου.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρει ότι με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέλαβε, τον περασμένο Ιούνιο, τη δέσμευση για τη χρηματοδότηση και ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της μελέτης αποκατάστασης του κτιρίου του Γυμνασίου και  Λυκείου της Κάσου.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι έξι (6) μήνες μετά δεν υπάρχει η πρόοδος που περιμένουν ο Δήμος, αλλά και οι κάτοικοι της Κάσου, με αποτέλεσμα να παραμένει η εκκρεμότητα αλλά και η ανασφάλεια για το κτίριο.

Επισημαίνει ότι οι μαθητές της Κάσου δικαιούνται να κάνουν μάθημα σε ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολικό κτίριο και ζητά από τους Υπουργούς απαντήσεις:

α) για την εξέλιξη στην εκπόνηση και ολοκλήρωση της μελέτης αποκατάστασης.

β) για τη χρηματοδότηση των έργων.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

Διαφήμιση