Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Θέκλα Διακογεωργίου: «Από Θεού άρξασθε»…

Με την ευλογία της Εκκλησίας του γραφικού χωριού,  ξεκινά δυναμικά τις δραστηριότητές του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς «Ο Λεσπέρης» καθώς η νέα Πρόεδρος Θέκλα Διακογεωργίου σε συνεργασία με τα μέλη του δ.σ. διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 εκκλησιασμό με αρτοκλασία, στην κεντρική Εκκλησία, υπέρ υγείας όλων των Λαχανιατών και των φίλων της περιοχής.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα προσφερθούν  κεράσματα στο μάγκανο του χωριού, με  ανταλλαγή εορταστικών ευχών, ενόψει των εορτών και  - κατά το έθιμο – θα ψαλούν τα πατροπαράδοτα κάλαντα των Χριστουγέννων.
Αναφορικά με το ξεκίνημα του Συλλόγου υπό το νέο δ.σ. η Πρόεδρος κ. Διακογεωργίου, διευκρίνισε ότι, η νέα ομάδα αρχίζει με όρεξη, προκειμένου να διατηρηθεί, να συνεχισθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η διάδοση του ντόπιου πολιτισμού, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει: ήθη και έθιμα, πατροπαράδοτες συνήθειες, παραδοσιακές δραστηριότητες, ντόπιες γεύσεις, πολιτιστικά στοιχεία.
«Με μεράκι και γνώμονα τη διάδοση και την ανάπτυξη της ντόπιας πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας, ξεκινήσαμε και προχωρούμε δυναμικά. Καλούμε κοντά μας, τους απανταχού Λαχανιάτες, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν και να ενισχύσουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και να αναδειχθεί η ιδιαίτερη πατρίδα μας, που πραγματικά,  είναι στην καρδιά μας» τόνισε η κ. Διακογεωργίου.
Η Πρόεδρος 
 
Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση