Διαφήμιση

 

 

 

User login

Θέκλα Διακογεωργίου: «Από Θεού άρξασθε»…

Με την ευλογία της Εκκλησίας του γραφικού χωριού,  ξεκινά δυναμικά τις δραστηριότητές του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς «Ο Λεσπέρης» καθώς η νέα Πρόεδρος Θέκλα Διακογεωργίου σε συνεργασία με τα μέλη του δ.σ. διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 εκκλησιασμό με αρτοκλασία, στην κεντρική Εκκλησία, υπέρ υγείας όλων των Λαχανιατών και των φίλων της περιοχής.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα προσφερθούν  κεράσματα στο μάγκανο του χωριού, με  ανταλλαγή εορταστικών ευχών, ενόψει των εορτών και  - κατά το έθιμο – θα ψαλούν τα πατροπαράδοτα κάλαντα των Χριστουγέννων.
Αναφορικά με το ξεκίνημα του Συλλόγου υπό το νέο δ.σ. η Πρόεδρος κ. Διακογεωργίου, διευκρίνισε ότι, η νέα ομάδα αρχίζει με όρεξη, προκειμένου να διατηρηθεί, να συνεχισθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η διάδοση του ντόπιου πολιτισμού, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει: ήθη και έθιμα, πατροπαράδοτες συνήθειες, παραδοσιακές δραστηριότητες, ντόπιες γεύσεις, πολιτιστικά στοιχεία.
«Με μεράκι και γνώμονα τη διάδοση και την ανάπτυξη της ντόπιας πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας, ξεκινήσαμε και προχωρούμε δυναμικά. Καλούμε κοντά μας, τους απανταχού Λαχανιάτες, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν και να ενισχύσουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και να αναδειχθεί η ιδιαίτερη πατρίδα μας, που πραγματικά,  είναι στην καρδιά μας» τόνισε η κ. Διακογεωργίου.
Η Πρόεδρος 
 
Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση