Διαφήμιση

 

 

 

User login

Επίσκεψη στη Ζωντανή Φάτνη της Σαλάκου, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς

Τα Χριστούγεννα στη Ρόδο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη δημιουργία Φάτνης σε διάφορες περιοχές και τις ανάλογες επισκέψεις ντόπιων και τουριστών. Τιμώντας την παράδοση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς «Ο Λεσπέρης» διοργανώνει την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017, εκδρομή με λεωφορείο του ΡΟΔΑ, με αναχώρηση στις 10.00 το πρωί από την πόλη της Ρόδου, πέρασμα από τη Λαχανιά στις 11.30 προκειμένου να επιβιβαστούν όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν και προορισμό τη ζωντανή Φάτνη της Σαλάκου, στο μοναδικό φυσικό σπήλαιο της περιοχής.

Στη Σάλακο, θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα αξιοθέατα και τις ντόπιες γεύσεις, στα εστιατόρια της περιοχής. Η αναχώρηση προς Λαχανιά και Ρόδο, θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα.

« Η κατάνυξη των εορταστικών ημερών, συμπληρώνεται και ενισχύεται με τη ζωντανή  αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, που χρόνια τώρα, από την εποχή της υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μερκούρη μέχρι και σήμερα, έχουν τιμήσει με την παρουσία τους διεθνούς φήμης προσωπικότητες, αλλά και αμέτρητοι συμπολίτες μας. Γι΄αυτό και το δ.σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν, να ζήσουν ή να επαναλάβουν εφέτος τη μοναδική αυτή εμπειρία της επίσκεψης στη Σαλακενή Φάτνη. Σας περιμένουμε όλους!» τόνισε αναφορικά με την εκδρομή, που θα γίνει τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, η Πρόεδρος κ. Θέκλα Διακογεωργίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα:

6936656969  Διακογεωργίου Θέκλα
6949252357  Χρυσόπουλος  Γεώργος
6946393129  Σπανού Βιβή
Η τιμή της εκδρομής είναι 5 ευρώ κατ΄άτομο.

Τέλος, το δ.σ. του Συλλόγου, επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά, τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο  και τη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ για την προσφορά των λεωφορείων, προκειμένου να εκτελεσθεί η εκδρομή στη Ζωντανή Φάτνη της  Σαλάκου .

Η Πρόεδρος

Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση