Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Επίσκεψη στη Ζωντανή Φάτνη της Σαλάκου, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς

Τα Χριστούγεννα στη Ρόδο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη δημιουργία Φάτνης σε διάφορες περιοχές και τις ανάλογες επισκέψεις ντόπιων και τουριστών. Τιμώντας την παράδοση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς «Ο Λεσπέρης» διοργανώνει την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017, εκδρομή με λεωφορείο του ΡΟΔΑ, με αναχώρηση στις 10.00 το πρωί από την πόλη της Ρόδου, πέρασμα από τη Λαχανιά στις 11.30 προκειμένου να επιβιβαστούν όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν και προορισμό τη ζωντανή Φάτνη της Σαλάκου, στο μοναδικό φυσικό σπήλαιο της περιοχής.

Στη Σάλακο, θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα αξιοθέατα και τις ντόπιες γεύσεις, στα εστιατόρια της περιοχής. Η αναχώρηση προς Λαχανιά και Ρόδο, θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα.

« Η κατάνυξη των εορταστικών ημερών, συμπληρώνεται και ενισχύεται με τη ζωντανή  αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, που χρόνια τώρα, από την εποχή της υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μερκούρη μέχρι και σήμερα, έχουν τιμήσει με την παρουσία τους διεθνούς φήμης προσωπικότητες, αλλά και αμέτρητοι συμπολίτες μας. Γι΄αυτό και το δ.σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν, να ζήσουν ή να επαναλάβουν εφέτος τη μοναδική αυτή εμπειρία της επίσκεψης στη Σαλακενή Φάτνη. Σας περιμένουμε όλους!» τόνισε αναφορικά με την εκδρομή, που θα γίνει τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, η Πρόεδρος κ. Θέκλα Διακογεωργίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα:

6936656969  Διακογεωργίου Θέκλα
6949252357  Χρυσόπουλος  Γεώργος
6946393129  Σπανού Βιβή
Η τιμή της εκδρομής είναι 5 ευρώ κατ΄άτομο.

Τέλος, το δ.σ. του Συλλόγου, επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά, τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο  και τη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ για την προσφορά των λεωφορείων, προκειμένου να εκτελεσθεί η εκδρομή στη Ζωντανή Φάτνη της  Σαλάκου .

Η Πρόεδρος

Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση