Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ρέγκλινγκ: Το καλοκαίρι του '18 η έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο, αν όλα πάνε καλά

«Να μην ξεχνάμε ότι - αν όλα πάνε καλά - η Ελλάδα θα βγει από το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας το καλοκαίρι του 2018» γράφει σε επιστολή του προς τους επενδυτές ο επικεφαλής του ESM

Αναφορές στην Ελλάδα και την πιθανότητα εξόδου από το πρόγραμμα το καλοκαίρι του 2018 κάνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ στην τελευταία του επιστολή για το 2017 προς τους επενδυτές.«Το 2018 οι χρηματοδοτικές ενέργειές μας θα εξακολουθούν να μας απασχολούν. Και να μην ξεχνάμε ότι - αν όλα πάνε καλά - η Ελλάδα θα βγει από το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας το καλοκαίρι του 2018» γράφει στο τέλος της επιστολής του ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Κάνοντας απολογισμό του έτους ο επικεφαλής του ESM κάνει λόγο για μια «καλή χρονιά για την Ευρώπη» μολονότι ορισμένοι δείκτες ήταν ακόμα στα κόκκινα στην αρχή του έτους καθώς οι αναμνήσεις από το Brexit ήταν ακόμα νωπές. Ο κ. Ρέγκλινγκ κάνει αναφορές στο φόβο για τη νίκη των λαϊκιστών σε Γαλλία και Ολλανδία που δεν επιβεβαιώθηκε καθώς οι ψηφοφόροι επέλεξαν τις φιλοευρωπαϊκές πολιτικές. «Τώρα οι επενδυτές βλέπουν την Ευρώπη και τη ζώνη του ευρώ ως ένα ασφαλές καταφύγιο για τα χρήματά τους: πολιτικά σταθερή και με την οικονομία να ανακάμπτει» προσθέτει.Κάνει, τέλος, αναφορά στα οράματα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Εμμανουέλ Μακρόν για την Ευρώπη καθώς, όπως λέει, «περιλαμβάνουν τον ESM και είναι πιθανό η εντολή που έχει να ενισχυθεί. Και έτσι θα είμαστε απασχολημένοι στο Λουξεμβούργο».«Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη από τους επενδυτές και ελπίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε εσάς ξανά το 2018» καταλήγει ο επικεφαλής του ESM.

http://www.protothema.gr/economy/article/741175/regling-to-kalokairi-tou...

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση