Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Εγκρίθηκε η απόφαση για τη γέφυρα Κρεμαστής

Επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την «Εγνατία οδός Α.Ε.» για τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Aποφασίζουμε την επικύρωση της νομιμότητας της υπ’ αριθ. 108/2017 (ΑΔΑ: 7ΦΤΓ7ΛΞ-ΔΤΦ) απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με θέμα «Μελέτη επισκευής, δομικής ενίσχυσης και διαπλάτυνσης της γέφυρας Κρεμαστής, επί της επαρχιακής οδού Ιαλυσού-Αεροδρομίου Διαγόρα Ρόδου».

Κατά της απόφασης αυτής μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενός (1) μηνός από την έκδοση ή την κοινοποίηση αυτής, στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006, που εδρεύει στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στην Επτανήσου 35 Ερμούπολη, και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Ελέγχου των Ο.Τ.Α.

Η παρούσα απόφαση δεν αντικαθιστά τυχόν άλλες απαιτούμενες αποφάσεις ή εγκρίσεις.

Ο συντονιστής Α.Δ. Αιγαίου

Δρ. Νίκος Θεοδωρίδης».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση