Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ «Έχουν στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη»

Στην κυνική ομολογία της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί στοχοποίησης της μεσαίας τάξης, αναφέρθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, μιλώντας στην εκπομπή «Στο δια ταύτα» της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ με την Νεκταρία Μπίλλη.

Ο κος Δράκος, αναφέρθηκε στο μεθοδευμένο σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στην ξεκάθαρη δέσμευση της Ν.Δ., για μείωση της φορολογίας και στήριξη της κοινωνίας.

«Είχαν στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία επιδοματική χώρα. Θέλουν οι πολίτες να εξαρτώνται πάντοτε από την κρατική παρέμβαση. Αυτό είναι το σχέδιο τους και αποκαλύφθηκε», ανέφερε ο κος Δράκος, προσθέτοντας πως το θράσος και η πρόθεσή τους να κάνουν τόσο μεγάλο κακό, προκαλεί εντύπωση.

«Κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη. Υπήρξε μεθοδευμένο σχέδιο. Η Ν.Δ. θα ανατρέψει όσα έχουν προκαλέσει. Θα στηρίξει τις επενδύσεις και θα προχωρήσει σε μείωση της φορολογίας», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης εδώ:

https://www.facebook.com/sdrakos1/videos/10214725554273504/

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση