Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΧΑΝΙΑΣ «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»

Ένας χρόνος ακόμα ολοκληρώνεται, παίρνοντας μαζί του γεγονότα σημαντικά, λιγότερο ή περισσότερο για όλους μας. Ένας χρόνος, που μας κάνει παρά τη δύσκολη καθημερινότητα, να επιμένουμε στην αισιοδοξία και την ελπίδα. Να γυρίζουμε νέα σελίδα.

Η σελίδα που γυρίσαμε όλοι εμείς, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»  μας βρήκε στο κατώφλι σχεδόν του 2018. Με σχέδια, προοπτικές και με στόχο την ανάδειξη των εθίμων μας. Της παράδοσής μας. Οι δράσεις που ξεκινήσαμε μέσα στον προηγούμενο χρόνο και βρήκαν ανταπόκριση, είχαν υποστηρικτές. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε την προσπάθειά μας, να αναδείξουμε τα καλύτερα από το δικό μας χωριό. Την πανέμορφη, γραφική Λαχανιά.

Στο σημεία αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Δωδεκανήσου  κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και το Δήμο Ρόδου, για την έμπρακτη συμπαράσταση στις μέχρι τώρα δραστηριότητές μας, ευελπιστώντας και για τη συνέχεια.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ» εύχεται στους συντοπίτες μας και σε όλο τον κόσμο, Καλή και Χαρούμενη Χρονιά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και χαρούμενες στιγμές. Το 2018, ας είναι διαφορετικό και γόνιμο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!  

Η Πρόεδρος

Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση