Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΧΑΝΙΑΣ «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»

Ένας χρόνος ακόμα ολοκληρώνεται, παίρνοντας μαζί του γεγονότα σημαντικά, λιγότερο ή περισσότερο για όλους μας. Ένας χρόνος, που μας κάνει παρά τη δύσκολη καθημερινότητα, να επιμένουμε στην αισιοδοξία και την ελπίδα. Να γυρίζουμε νέα σελίδα.

Η σελίδα που γυρίσαμε όλοι εμείς, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»  μας βρήκε στο κατώφλι σχεδόν του 2018. Με σχέδια, προοπτικές και με στόχο την ανάδειξη των εθίμων μας. Της παράδοσής μας. Οι δράσεις που ξεκινήσαμε μέσα στον προηγούμενο χρόνο και βρήκαν ανταπόκριση, είχαν υποστηρικτές. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε την προσπάθειά μας, να αναδείξουμε τα καλύτερα από το δικό μας χωριό. Την πανέμορφη, γραφική Λαχανιά.

Στο σημεία αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Δωδεκανήσου  κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και το Δήμο Ρόδου, για την έμπρακτη συμπαράσταση στις μέχρι τώρα δραστηριότητές μας, ευελπιστώντας και για τη συνέχεια.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ» εύχεται στους συντοπίτες μας και σε όλο τον κόσμο, Καλή και Χαρούμενη Χρονιά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και χαρούμενες στιγμές. Το 2018, ας είναι διαφορετικό και γόνιμο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!  

Η Πρόεδρος

Θέκλα Διακογεωργίου

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση