Διαφήμιση

 

 

 

User login

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Τα πάντα για τα παιδιά!»

 Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίας Παρασκευής και Λεσπέρης και τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές, Κατταβιάς και Λαχανιάς, διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά, στο Πλημμύρι της Λαχανιάς, αύριο Σάββατο, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στις 11.00 το πρωί, αμέσως μετά το πέρας της Τελετής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα.

Μετά το  εορταστικό πρόγραμμα, με μουσική, τραγούδια, παραμύθια και ανιματαίρ, θα ακολουθήσει και η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας, των προαναφερομένων συλλόγων.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Εντεταλμένος Πολιτισμού, Βιομηχανίας, Χωροταξίας, Περιβάλλοντος Ν. Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, τονίζοντας την ευαισθησία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για τα παιδιά, δήλωσε ότι, οι μικρές ηλικίες, έχουν ανάγκη από χαρά, ξεγνοιασιά και διασκέδαση, ώστε να μεγαλώνουν φυσιολογικά, ανάλογα με τους ρυθμούς της ηλικίας.

 Το ελεύθερο παιχνίδι, εκτός κλειστών χώρων, έχει γίνει σπάνιο για τα σημερινά παιδιά, που διψούν για δραστηριότητες και ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών, έχει πια συρρικνωθεί σημαντικά. Χρέος της πολιτείας, είναι να φροντίσει, ώστε οι αυριανοί οικογενειάρχες  της χώρας , να μεγαλώνουν φυσιολογικά. Και τι πιο φυσιολογικό για ένα παιδί, από τη χαρά και το παιχνίδι;

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση