Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Τα πάντα για τα παιδιά!»

 Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίας Παρασκευής και Λεσπέρης και τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές, Κατταβιάς και Λαχανιάς, διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά, στο Πλημμύρι της Λαχανιάς, αύριο Σάββατο, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στις 11.00 το πρωί, αμέσως μετά το πέρας της Τελετής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα.

Μετά το  εορταστικό πρόγραμμα, με μουσική, τραγούδια, παραμύθια και ανιματαίρ, θα ακολουθήσει και η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας, των προαναφερομένων συλλόγων.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Εντεταλμένος Πολιτισμού, Βιομηχανίας, Χωροταξίας, Περιβάλλοντος Ν. Δωδεκανήσου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, τονίζοντας την ευαισθησία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για τα παιδιά, δήλωσε ότι, οι μικρές ηλικίες, έχουν ανάγκη από χαρά, ξεγνοιασιά και διασκέδαση, ώστε να μεγαλώνουν φυσιολογικά, ανάλογα με τους ρυθμούς της ηλικίας.

 Το ελεύθερο παιχνίδι, εκτός κλειστών χώρων, έχει γίνει σπάνιο για τα σημερινά παιδιά, που διψούν για δραστηριότητες και ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών, έχει πια συρρικνωθεί σημαντικά. Χρέος της πολιτείας, είναι να φροντίσει, ώστε οι αυριανοί οικογενειάρχες  της χώρας , να μεγαλώνουν φυσιολογικά. Και τι πιο φυσιολογικό για ένα παιδί, από τη χαρά και το παιχνίδι;

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση