Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ «Η Δωδεκάνησος αποτελεί σταυροδρόμι τού πολιτισμού και χώρος δημιουργίας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα εγκαίνια τής ομαδικής έκθεσης «ARTI-μελείς», στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο και στις αθλητικές εκδηλώσεις τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.

  • Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο «ΑRTI-μελείς», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18.1.2018 το βράδυ στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης τής Ρόδου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18.1 - 28.2.2018 και παρουσιάζονται οι δημιουργίες 26 εικαστικών καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών στα Δωδεκάνησα έχοντας τη στήριξη των Διευθύνσεων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους δημιουργούς των έργων και επισήμανε ότι «η Δωδεκάνησος αποτελεί σταυροδρόμι τού πολιτισμού και χώρος δημιουργίας».

  • Χθες 18.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στη μητροπολιτική κατοικία και είχε συνάντηση δίνοντας συγχρόνως και τις ευχές του στους εορτάζοντες Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο.

  • Σήμερα το πρωί 19.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση, μετέβη στο γήπεδο Παστίδας, όπου παρακολούθησε αθλητικές οργανώσεις που διοργάνωσε με επιτυχία η 95 Α.Δ.Τ.Ε..

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση