Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ «Η Δωδεκάνησος αποτελεί σταυροδρόμι τού πολιτισμού και χώρος δημιουργίας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα εγκαίνια τής ομαδικής έκθεσης «ARTI-μελείς», στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο και στις αθλητικές εκδηλώσεις τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.

  • Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο «ΑRTI-μελείς», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18.1.2018 το βράδυ στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης τής Ρόδου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18.1 - 28.2.2018 και παρουσιάζονται οι δημιουργίες 26 εικαστικών καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών στα Δωδεκάνησα έχοντας τη στήριξη των Διευθύνσεων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους δημιουργούς των έργων και επισήμανε ότι «η Δωδεκάνησος αποτελεί σταυροδρόμι τού πολιτισμού και χώρος δημιουργίας».

  • Χθες 18.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος μετέβη στη μητροπολιτική κατοικία και είχε συνάντηση δίνοντας συγχρόνως και τις ευχές του στους εορτάζοντες Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο και στο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο.

  • Σήμερα το πρωί 19.1.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση, μετέβη στο γήπεδο Παστίδας, όπου παρακολούθησε αθλητικές οργανώσεις που διοργάνωσε με επιτυχία η 95 Α.Δ.Τ.Ε..

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση