Διαφήμιση

 

 

User login

Κοντά στην διοργάνωση ακόμη ενός διεθνούς μεγάλου αθλητικού γεγονότος βρίσκεται ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ.

Άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας και συζήτησαν με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ.  Στέφανο Κυριαζή την προοπτική διοργάνωσης του  παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε στο νησί μας .

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας  έμειναν εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα των  εγκαταστάσεων και συμφωνήσαν ότι  το κλειστό Καλλιθέας  μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου ,όπως το  παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε, που  την ανάληψη πραγματοποίησης του, έχει η ελληνική ομοσπονδία, για  τον προσεχή Νοέμβριο, επιμηκύνοντας παράλληλα  ,την τουριστική περίοδο στο νησί μας ,καθώς αναμένονται πλήθος αθλητών ,προπονητών και παραγόντων του παγκόσμιου καράτε.

Τυπικές λεπτομέρειες αναμένονται να διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες μεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε,  του Δήμου Ρόδου ,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΑΣ Ρόδος Shotokan Karate για να ορίσουν και επίσημα τις  ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής της  μεγάλης διεθνούς  συναντησης.

Ο Δήμος Ρόδου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. μεθοδικά και στοχευμένα, συνεχίζουν να προσεγγίζουν και να προσελκύουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αξιοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας .

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση