Διαφήμιση

 

 

 

User login

«Πρωτοβουλία του Δημήτρη Γάκη για τη διενέργεια ειδικής εκδήλωσης για το Δωδεκανήσιο πολιτικό Ι. Ζίγδη στο Κοινοβούλιο»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Γάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής πρότεινε η φετινή κοινοβουλευτική εκδήλωση της Επιτροπής Περιφερειών για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα να έχει ως τιμώμενο πρόσωπο τον Δωδεκανήσιο πολιτικό Ιωάννη Ζίγδη.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Δημήτρης Γάκης: «Με αφορμή την επόμενη εορταστική επέτειο της Ενσωμάτωσης (7 Μαρτίου 2018), πιστεύουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια ξεχωριστή ευκαιρία να φωτίσουμε μια ακόμα σημαντική πτυχή της Ιστορίας του τόπου, προβάλλοντας μέσα από τον βίο και την κοινοβουλευτική προσφορά του Δωδεκανήσιου οικονομολόγου και πολιτικού Ιωάννη Ζίγδη (1913-1997) στην μεταπολεμική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Χώρας, την εθνική σημασία, το ρόλο και τη μελλοντική προοπτική της Δωδεκανήσου.

Να συζητήσουμε στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, συνολικότερες πολιτικές απόψεις σε κρίσιμα πεδία που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική της νησιωτικής Ελλάδας, όπως είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η εκπαίδευση, οι συγκοινωνίες, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο εκσυγχρονισμός του κράτους και των θεσμών τοπικής αυτοδιοίκησης, η περιφερειακή πολιτική».

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση