Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Πρωτοβουλία του Δημήτρη Γάκη για τη διενέργεια ειδικής εκδήλωσης για το Δωδεκανήσιο πολιτικό Ι. Ζίγδη στο Κοινοβούλιο»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Γάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής πρότεινε η φετινή κοινοβουλευτική εκδήλωση της Επιτροπής Περιφερειών για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα να έχει ως τιμώμενο πρόσωπο τον Δωδεκανήσιο πολιτικό Ιωάννη Ζίγδη.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Δημήτρης Γάκης: «Με αφορμή την επόμενη εορταστική επέτειο της Ενσωμάτωσης (7 Μαρτίου 2018), πιστεύουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια ξεχωριστή ευκαιρία να φωτίσουμε μια ακόμα σημαντική πτυχή της Ιστορίας του τόπου, προβάλλοντας μέσα από τον βίο και την κοινοβουλευτική προσφορά του Δωδεκανήσιου οικονομολόγου και πολιτικού Ιωάννη Ζίγδη (1913-1997) στην μεταπολεμική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Χώρας, την εθνική σημασία, το ρόλο και τη μελλοντική προοπτική της Δωδεκανήσου.

Να συζητήσουμε στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, συνολικότερες πολιτικές απόψεις σε κρίσιμα πεδία που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική της νησιωτικής Ελλάδας, όπως είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η εκπαίδευση, οι συγκοινωνίες, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο εκσυγχρονισμός του κράτους και των θεσμών τοπικής αυτοδιοίκησης, η περιφερειακή πολιτική».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση