Διαφήμιση

 

 

 

User login

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο των Αντιδημάρχων Τ. Χατζηιωάννου και Μ. Χατζηλαζάρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι πραγματοποίησαν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Aθλητισμού & Μεσαιωνικής Πόλης Τέρης Χατζηϊωάννου και Τουρισμού & Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ευρισκόμενοι στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τουρισμού ΕΜΜΙΤ. Οι Αντιδήμαρχοι διαβίβασαν στον Παναγιώτατο τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για το νέο έτος, ευχόμενος ο Παντοδύναμος να του χαρίζει δύναμη, υγεία και μακροημέρευση.

Προηγουμένως οι Αντιδήμαρχοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία (Κυριακή Τελώνου & Φαρισαίου) στον πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου σε κλίμα έντονης θρησκευτικής κατάνυξης, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου.

Εν συνεχεία έγιναν δεκτοί στο ιδιαίτερο πατριαρχικό γραφείο με εγκαρδιότητα από τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας όπου συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα κι αντάλλαξαν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Χατζηιωάννου παρακάθισε σε γεύμα με τον Πατριάρχη, εκφράζοντας τη συγκίνηση και το σεβασμό του για την ιδιαίτερη τιμή από την Α.Θ.Π. στο Φανάρι, φωτεινό φάρο της Ορθοδοξίας.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση