Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο των Αντιδημάρχων Τ. Χατζηιωάννου και Μ. Χατζηλαζάρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι πραγματοποίησαν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Aθλητισμού & Μεσαιωνικής Πόλης Τέρης Χατζηϊωάννου και Τουρισμού & Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ευρισκόμενοι στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τουρισμού ΕΜΜΙΤ. Οι Αντιδήμαρχοι διαβίβασαν στον Παναγιώτατο τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για το νέο έτος, ευχόμενος ο Παντοδύναμος να του χαρίζει δύναμη, υγεία και μακροημέρευση.

Προηγουμένως οι Αντιδήμαρχοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία (Κυριακή Τελώνου & Φαρισαίου) στον πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου σε κλίμα έντονης θρησκευτικής κατάνυξης, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου.

Εν συνεχεία έγιναν δεκτοί στο ιδιαίτερο πατριαρχικό γραφείο με εγκαρδιότητα από τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας όπου συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα κι αντάλλαξαν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Χατζηιωάννου παρακάθισε σε γεύμα με τον Πατριάρχη, εκφράζοντας τη συγκίνηση και το σεβασμό του για την ιδιαίτερη τιμή από την Α.Θ.Π. στο Φανάρι, φωτεινό φάρο της Ορθοδοξίας.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση