Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Συνάντηση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Με τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας,  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος βρίσκετια στη Ρόδο,  συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Στη συνάντηση, στο γραφείο του Περιφερειάρχη,  παρέστησαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος, Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές,  Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής, Στέφανος Δράκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, Παύλος Μπακίρης, o πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης της Ν.Δ. στο Νότιο Αιγαίο,  Γιώργος Σωτηρόπουλος, η αναπληρώτρια γραμματέας οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου της Ν.Δ., Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ,  Νατάσα Βενετοκλή και στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα ανοιχτά ζητήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ ο Περιφερειάρχης επικεντρώθηκε στα θέματα που διαμορφώνουν τη νησιωτική πραγματικότητα και έχουν να κάνουν με την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση της ΠΝΑΙ αλλά και τα «ανοιχτά» μέτωπα που είναι οι νησιωτικές πολιτικές, οι συγκοινωνίες, το περιβάλλον (που περιλαμβάνει και την διαχείριση των απορριμμάτων) και ζήτησε από τον βουλευτή της Ν.Δ. να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συναίνεση από το πολιτικό σύστημα, ώστε να δοθούν λύσεις στις προκλήσεις και τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας. Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε ταυτόχρονα τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχτώ έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης όλων των θεμάτων των νησιών και πολύ φίλος της νησιωτικής Ελλάδας, την οποία έχει υπηρετήσει από πολλές θέσεις, τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Στη σημερινή Ελλάδα χρειάζεται και συναίνεση και συνεργασία, ούτως ώστε κάποια θέματα να ξεφύγουν της συνήθους πολιτικής αντιπαράθεσης ή αναμέτρησης, σε επίπεδο είτε κομματικό είτε πολιτικό. Διότι κάποια θέματα, μάς ξεπερνούν όλους, είναι εξαιρετικά πιεστικά για τους κατοίκους των νησιών και χαίρομαι γιατί στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη βρίσκω την πολιτική βούληση, η οποία χρειάζεται για να προχωρήσουν». 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση