Διαφήμιση

 

 

User login

ΟΝΝΕΔ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της  σε γνωστό wine bar της πόλης μας.

 Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη του κόμματος με το νέο αίμα της οργάνωσης ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και της περιοχής μας, άλλα και για το πώς θα εκσυγχρονιστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό , άλλα και κεντρικό επίπεδο.

 Το παρόν έδωσαν οι πρώην  βουλευτές ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και  η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής  κ. Στέφανος Δράκος  και χαιρετισμό έστειλαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας  και ο πρώην βουλευτής  κ. Γιάννης Παππάς. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Γιώργος Σωτηρόπουλος υπεύθυνος οργανώσεων της Ν.Δ. σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες καθώς επίσης και ο Θάνος Κολοβός υπεύθυνος οργανώσεων επαρχίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ  και ο Θοδωρής Καλαμπόκης υπεύθυνος οργανώσεων εξωτερικού Ο.Ν.ΝΕ.Δ..Παρευρέθηκαν επίσης  Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος από τη Κω , τη Λέρο και άλλα νησιά ,καθώς επίσης και πλειάδα στελεχών της ΝΟΔΕ  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μηνάς Γιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της μεγάλης αυτής συγκέντρωσης τόσο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ όσο και για το κόμμα καθώς αποδεικνύει την μαζικότητα και την ομοψυχία που υπάρχει στη βάση της οργάνωσης. 

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση