Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΟΝΝΕΔ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας της  σε γνωστό wine bar της πόλης μας.

 Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη του κόμματος με το νέο αίμα της οργάνωσης ώστε να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και της περιοχής μας, άλλα και για το πώς θα εκσυγχρονιστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό , άλλα και κεντρικό επίπεδο.

 Το παρόν έδωσαν οι πρώην  βουλευτές ο κ. Βασίλης Υψηλάντης και  η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο πολιτευτής  κ. Στέφανος Δράκος  και χαιρετισμό έστειλαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας  και ο πρώην βουλευτής  κ. Γιάννης Παππάς. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Γιώργος Σωτηρόπουλος υπεύθυνος οργανώσεων της Ν.Δ. σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες καθώς επίσης και ο Θάνος Κολοβός υπεύθυνος οργανώσεων επαρχίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ  και ο Θοδωρής Καλαμπόκης υπεύθυνος οργανώσεων εξωτερικού Ο.Ν.ΝΕ.Δ..Παρευρέθηκαν επίσης  Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος από τη Κω , τη Λέρο και άλλα νησιά ,καθώς επίσης και πλειάδα στελεχών της ΝΟΔΕ  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μηνάς Γιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της μεγάλης αυτής συγκέντρωσης τόσο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ όσο και για το κόμμα καθώς αποδεικνύει την μαζικότητα και την ομοψυχία που υπάρχει στη βάση της οργάνωσης. 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση