Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Μίκα Ιατρίδη: «Στη Ν.Δ. πιστεύουμε ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα!»

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως νησιώτες προασπίζονται από αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», τόνισε η Μίκα Ιατρίδη στο χαιρετισμό της στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε ότι,  όλα τα στελέχη της Ν.Δ. στο νομό, είναι παρόντα και στέκονται δίπλα στους νησιώτες, λέγοντας πάντα την αλήθεια στους συμπατριώτες τους.

Η Μίκα Ιατρίδη, αναφερόμενη στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι τρία χρόνια τώρα, όχι μόνο δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης για τα Δωδεκάνησα, αλλά συνεχίζει και μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις στους νησιώτες, με τελευταία την υπόσχεση του Πρωθυπουργού από την Κάλυμνο, για εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.

«Τα νησιά μας χρειάζονται ρεαλιστικό σχέδιο και συγκεκριμένα μέτρα για να προχωρήσουν μπροστά» ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη, και αυτό μπορεί να γίνει, κατέληξε η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, μόνο με τη Ν.Δ. την παράταξη των μεγάλων επιλογών.

Ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό της η Μίκα Ιατρίδη τόνισε ότι όλα τα στελέχη της παράταξης με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρούν δυναμικά, μαζί με τους νησιώτες, για ένα καλύτερο αύριο, για την Ελλάδα και τα νησιά της.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση