.

Διαφήμιση

 

User login

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου: “… Η κυβερνητική μπουρδολογία συνεχίζεται, με δήθεν υιοθέτηση του μεταφορικού ισοδυνάμου…”

Ο π. Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη σήμερα στην απολογιστική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Β. Α. Υψηλάντης, με την αποχώρηση του,  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Το ενδιαφέρον μου για τα νησιά μας με βρίσκει σήμερα στην απολογιστική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το σημαντικό έργο που παρουσίασε και για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και την όρεξη και τον προγραμματισμό για το μέλλον. Η δυσάρεστη συγκυρία να υπάρχει μια βαθύτατα εχθρική για τα νησιά μας κυβέρνηση δεν μας πτοεί.

Η κυβερνητική μπουρδολογία συνεχίζεται, με δήθεν υιοθέτηση του μεταφορικού ισοδυνάμου δίχως να το ορίζει, μετά την κατάργηση -από αυτήν- του ευρωπαϊκού κεκτημένου των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, του μειωμένου φόρου στο αλκοόλ και την αύξηση της φορολογίας και στον τουριστικό τομέα. Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τα εθνικά θέματα όπως του Σκοπιανού αλλά και των προκλήσεων της Τουρκίας με στόχο τα ελληνικά νησιά μας  κάνει πιο επιτακτική από τη μια την ανάγκη ενίσχυσης του μετώπου για διεκδίκηση των δικαίων των νησιών μας και από την άλλη του πατριωτικού μας φρονήματος.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή. Να είναι πεδίο συνθέσεων και συγκλίσεων.  Με την ευκαιρία αυτή  επιθυμώ επίσης να ευχηθώ υγεία, δύναμη και αποδοτικότητα στον κ. Περιφερειάρχη, στους επικεφαλείς των παρατάξεων, σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το καλό των νησιών μας.»

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση