Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου: “… Η κυβερνητική μπουρδολογία συνεχίζεται, με δήθεν υιοθέτηση του μεταφορικού ισοδυνάμου…”

Ο π. Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη σήμερα στην απολογιστική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Β. Α. Υψηλάντης, με την αποχώρηση του,  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Το ενδιαφέρον μου για τα νησιά μας με βρίσκει σήμερα στην απολογιστική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το σημαντικό έργο που παρουσίασε και για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και την όρεξη και τον προγραμματισμό για το μέλλον. Η δυσάρεστη συγκυρία να υπάρχει μια βαθύτατα εχθρική για τα νησιά μας κυβέρνηση δεν μας πτοεί.

Η κυβερνητική μπουρδολογία συνεχίζεται, με δήθεν υιοθέτηση του μεταφορικού ισοδυνάμου δίχως να το ορίζει, μετά την κατάργηση -από αυτήν- του ευρωπαϊκού κεκτημένου των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, του μειωμένου φόρου στο αλκοόλ και την αύξηση της φορολογίας και στον τουριστικό τομέα. Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τα εθνικά θέματα όπως του Σκοπιανού αλλά και των προκλήσεων της Τουρκίας με στόχο τα ελληνικά νησιά μας  κάνει πιο επιτακτική από τη μια την ανάγκη ενίσχυσης του μετώπου για διεκδίκηση των δικαίων των νησιών μας και από την άλλη του πατριωτικού μας φρονήματος.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή. Να είναι πεδίο συνθέσεων και συγκλίσεων.  Με την ευκαιρία αυτή  επιθυμώ επίσης να ευχηθώ υγεία, δύναμη και αποδοτικότητα στον κ. Περιφερειάρχη, στους επικεφαλείς των παρατάξεων, σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το καλό των νησιών μας.»

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση