Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Γιώργος Χατζημάρκος: «Η Τουρκία, για εμάς, στο Νότιο Αιγαίο, δεν είναι ένας θεωρητικός κίνδυνος. Είναι δύναμη ενάντια στην ειρήνη και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής»

Τα Ίμια,  σε πείσμα όλων των ανιστόρητων, είναι και θα παραμείνουν νησιά του Επαρχείου Καλύμνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με αφορμή την έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας της Τουρκίας στην περιοχή των Ιμίων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μία ακόμα έκρηξη επιθετικότητας από πλευράς της Τουρκίας . Για εμάς, τους κατοίκους αυτών των νησιών, ο κίνδυνος από την Τουρκία δεν είναι ένας κίνδυνος θεωρητικός.

Για εμάς που ζούμε εδώ, η Τουρκία είναι μια δύναμη ενάντια στην ειρήνη και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.

Είναι μια δύναμη που,  με πολύ προκλητικό τρόπο, περιφρονεί κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Είναι μια δύναμη που, επίσης με πολύ προκλητικό και  ξεκάθαρο  τρόπο,  διακηρύσσει τις αναθεωρητικές της βλέψεις, ακόμη και γι αυτήν την Συνθήκη της Λωζάνης.

Είναι ο  εισβολέας και ταυτόχρονα η δύναμη κατοχής  στην Κύπρο.

Για εμάς που ζούμε σ’ αυτά τα νησιά και είναι βίωμά μας το καθημερινό  «περιστατικό», όπως αποκαλούνται οι εκρήξεις  προκλητικότητας και επιθετικότητας, η Τουρκία, επαναλαμβάνω,  είναι μια δύναμη ενάντια στην ειρήνη  και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.

Τα Ίμια,  σε πείσμα όλων των ανιστόρητων, είναι και θα παραμείνουν νησιά του Επαρχείου Καλύμνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εμείς οι νησιώτες  ζητούμε από το πολιτικό μας σύστημα, να αποβάλει  κάθε σκέψη μικροπολιτικής  αξιοποίησης ή σκοπιμότητας, στη διαχείριση αυτού του τόσο κρίσιμου εθνικού θέματος.

Είναι προφανές  ότι βρισκόμαστε όλοι ενώπιον ιστορικών ευθυνών.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση