Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ο Καλύμνιος Μιχάλης Μάρθας ένας από τους 30 Έλληνες σεφ με διεθνή αναγνώριση που θα τιμηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Άρωμα Καλύμνου στα βραβεία γαστρονομίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Καλύμνιος Μιχάλης Μάρθας θα είναι ένας από τους 30 Έλληνες σεφ με διεθνή αναγνώριση που θα τιμηθούν στις 5 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο περιθώριο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας 2018 («1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 – Greek taste beyond borders»).

Το συνέδριο -τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων και της Π.Ο.Ε.ΣΕ.- και αποτελεί μια θεσμική καμπάνια που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως. Απαρτίζεται από διεθνείς προσωπικότητες Ελλήνων και από διάφορες χώρες του κόσμου με αναγνωρισμένη καριέρα, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή τη μοναδική και καινοτόμα καμπάνια, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή θα είναι από 50 χώρες του κόσμου και θα παραστούν ως ομιλητές πολύ σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας, όπως ο Ρώσος Leonid Gelibterman, μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα του παγκόσμιου network και της τουριστικής γαστρονομίας, ο οποίος θα κάνει και την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου, με τηλεοπτική κάλυψη από τουλάχιστον 15 χώρες.

Ο Μιχάλης Μάρθας μεταξύ των διεθνών σεφ

Οι διεθνείς σεφ στους οποίους θα αποδοθούν τιμητικά μετάλλια είναι οι εξής: Ηλίας Μαμαλάκης (Ευρώπη – Αμερική), Νταϊάνα Κόχυλα (Αμερική), Κώστας Σπηλιάδης (Milos Αμερική), Βαγγέλης Δρίσκας (Ασία, Αμερική), Άρης Τσανακλίδης (Αμερική – Καναδάς), ), Γιάννης Μπαξεβάνης (Ελβετία – Ντουμπάι), Ντίνα Νικολάου (Γαλλία), Μάνος Μακρυγιαννάκης (Βρυξέλλες), Γιάννης Στανίτσας (Αμερική – Ευρώπη),  Σταμάτης Τσίλιας (Ρωσία), Γιάννης Σολάκης (Ολλανδία), Ζαν Λουί Καψαλάς (Γαλλία), Διονύσης Παπανικολάου (Σεϋχέλλες), Χρήστος Τζιέρας (Ιταλία), Γιώργος Τσελεμεντές (Χώρες Ευρώπης), Αξιώτης Παράσχος (Γερμανία – Λουξεμβούργο), Γκίκας Ξενάκης (Γαλλία – Βέλγιο), Σωτήρης Ευαγγέλου (Hong Kong – Σιγκαπούρη), Δημήτρης Κονταράτος (Γερμανία), Στέλιος Ιωαννίδης (Ελβετία), Σωτήρης Φιλίππου (Ιταλία – Ισπανία), Χρυσόστομος Πρασατζής (Γερμανία), Στέφανος Πρίσκας (Γερμανία), Ευριπίδης Γκόγκος (Ρόδος),Τάσος Ντούμας (Αμερική), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Ηνωμένο Βασίλειο), Ευάγγελος Χασιώτης (Ιταλία), Σοφία Στάμου (Ευρώπη), Μιχάλης Μάρθας (Αγγλία), Μαρία Εκμεκτσίογλου (Κωνσταντινούπολη), Σωτήρης Βασιλείου (Γαλλία, Βέλγιο).

Ο Μιχάλης Μάρθας έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή σεφ της Ελλάδας (the Best Chef Ambassador for Greece 2016) και τον τίτλο του ενός εκ των καλυτέρων νέων σεφ της  Mediteranean sea (San Pellegrino Young Chef 2015 και 2016). Εργάστηκε  σε βραβευμένα εστιατόρια στην Αγγλία («The Fat Duck» 3 αστέρια Μichelin και το τρίτο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2011, στο Waterside Inn του Michel Roux 3 αστέρια Michelin) και στην Ολλανδία στο Pure C (1 αστέρι Michelin).

Πηγή: kalymnosola.com

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

 

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση