.

Διαφήμιση

 

User login

"ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπάθου - Κάσου

Ο ΔΟΠΑΡ και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ παρουσιάζουν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 14/3/2018, 8:30μ.μ. ένα σύνολο  καταξιωμένων μουσικών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν μια  συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, που θα μείνει αξέχαστη.

Ο Τίτλος της εκδήλωσης είναι «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» κι όχι τυχαία.

Η Λαϊκή ορχήστρα των καλλιτεχνών διάλεξε αντιπροσωπευτικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων στιχουργών, συνθετών και ερμηνευτών. Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και κατά καιρούς τραγουδήσαμε.

Θα ακουστούν τραγούδια μεγάλων συνθετών και στιχουργών: Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοίζου, Κουγιουμτζή, Πυθαγόρα, Λειβαδίττη, Μαρκόπουλου, Χριστοδούλου, Καλδάρα, Άκη Πάνου, Λεωνίδα Βελή, Μανόλη Χιώτη, Χρήστου Νικολόπουλου, Μανόλη Φάμελου, Δημήτρη Αποστολάκη, , Χαίνιδων, Δημητρίου, Αποστολάκη, Θέμελη, Μάνου Ελευθερίου, Γιώργου Σεφέρη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Γιώργου Θέμελη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Βασίλη Δημητρίου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, και μεγάλων ερμηνευτών: Νταλάρα, Καζαντζίδη, Πουλόπουλου, Πάριου, Μαρινέλλας, Σκουλά, Καλαντζή, Μπιθικώτση, Ρία Κούρτη και πολλών άλλων.         

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρπάθου – Κάσου.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Αν κάποιος θέλει και έχει την δυνατότητα μπορεί να αφήσει ότι επιθυμεί στη είσοδο.

Την εκδήλωση χαιρετίζουν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος  Καρπάθου, η Δήμαρχος  Κάσου, ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου και όλοι οι πρόεδροι των παροικιακών συλλόγων.      

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπουζούκι: Γιώργος  Πούλος, Λευτέρης Λαυρέτζος, Σάββας Σαριγιαννίδης - Πλήκτρα: Στράτος Ανδρικού, Λάκης Σαββάκης

Κιθάρα: Μιχάλης Ηλιακώστας  

Μπάσο: Βασίλης Ζαχαρίου

Ντραμς & Κρουστά: Αντώνης Κολιός, Μανόλης Εμμ. Μαυρουδής

Βιολί: Νεκτάριος Κωνσταντάκης & Μανόλης Ι. Μαυρουδής

Λύρα: Μανόλης Γ. Μαυρουδής  

Λαούτο: Θεοδόσης Περσελής:

Στο τραγούδι:

Γιώργος Μαυρουδής

Ελένη Καρανάση

Προλογίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Κωνσταντινίδης

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση