.

Διαφήμιση

 

User login

ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΤΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»   Φίλες και φίλοι,  

  • Οι δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα απαιτούν την ενεργοποίηση όλων μας. Είναι χρέος κάθε πολίτη να δουλέψει εντατικά για να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στον τόπο του.

Η μεγάλη αγάπη για τη Ρόδο μας, αποτελεί για εμένα το πιο δυνατό κίνητρο να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και θεωρώ μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της παράταξης «Ροδίων Όραμα» με επικεφαλής στον Στράτο Καρίκη.Εμπιστεύομαι τον Στράτο Καρίκη για το ξεχωριστό του ήθος, για τις ικανότητές του και εμπνέομαι από το Όραμά του. Μαζί του θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος όλων των πολιτών. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε μία καλύτερη αισθητική στο νησί, θα αγωνιστούμε για μία λειτουργική και φιλική για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες, Παλιά Πόλη. Θα αγωνιστούμε για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες κάθε πολίτη αυτού του νησιού.Προσωπικά, με τη συμμετοχή μου στα Κοινά όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι δεν φείδομαι κόπων και προσπαθειών. Τη δεδομένη όμως χρονική συγκυρία απαιτείται όλοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για το νησί μας.  

  • Με τιμή,

Ηλίας Κούντρας Δημοτικός Σύμβουλος Κοινότητας ΡόδουΠρώην πρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Μεσαιωνικής Πόλης

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση