.

Διαφήμιση

 

User login

ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ

 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»   Φίλες και φίλοι,  

  • Η Ρόδος είναι το νησί που μας υποδέχθηκε, που μας έδωσε ευκαιρίες. Είναι το τόπος όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, μορφώθηκαν τα παιδιά μας και δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες.

 Η Ρόδος είναι στις καρδιές μας κάτι παραπάνω από πατρίδα μας και αισθάνομαι προσωπικά ότι έχει έλθει ο καιρός να αποδείξω έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν εδώ τον ευλογημένο τόπο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα να κατέλθω για πρώτη ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές δίπλα στον Στράτο Καρίκη, έναν άνθρωπο ο οποίος μας εμπνέει  με το Όραμά του για μία Ρόδο με αναβαθμισμένη αισθητική, που θα είναι το στολίδι της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης. Μαζί θα δουλέψουμε για να γίνουν πράξη αυτοί οι στόχοι. Η προσπάθεια καθενός από εμάς σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα μετράει.  

  • Με τιμή,

 Σπύρος ΦούνταςΠρόεδρος Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου «Η Αναγέννηση»Ξενοδοχοϋπάλληλος 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση