.

Διαφήμιση

 

User login

Ένα πασχαλινό δώρο με νόημα...Μάθε τι είναι τα εικονικά δώρα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

           

  • Πώς θα σου φαινόταν αν φέτος το Πάσχα αντί για άλλο δώρο στους ανθρώπους που αγαπάς διέθετες €10 για να αγοραστούν 45 εμβόλια κατά της ιλαράς, της πιο σοβαρής παιδικής μεταδοτικής ασθένειας;
  • Αγοράζοντας τα εικονικά δώρα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα προμηθεύεις την οργάνωση με τα εφόδια που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει το έργο της και βοηθάς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
  • Η διαδικασία είναι απλή: διαλέγεις το δώρο που θέλεις να χαρίσεις, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στέλνουν στον αποδέκτη του μια ηλεκτρονική κάρτα μαζί με φωτογραφία και περιγραφή του δώρου και διασφαλίζουν ότι το δώρο σου θα φτάσει στον προορισμό του.
  • Τα εικονικά δώρα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συμπεριλαμβάνουν κουνουπιέρες για την πρόληψη της ελονοσίας, σκευάσματα Plumpy Nut (θεραπευτική τροφή για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού), εμβόλια κατά της ιλαράς, αντιρετροϊκά φάρμακα για τη θεραπεία του HIV/AIDS, κιτ εξυγίανσης νερού καθώς και χειρουργικά κιτ που περιέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την πραγματοποίηση επειγουσών εξετάσεων και βασικών χειρουργείων.

Δες τη διαδικασία αποστολής των εικονικών δώρων εδώ:<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RMfTZeirdxw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>   athensvoice

  •  

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση