Διαφήμιση

 

 

 

User login

Τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών Καλύμνου καθώς και τους εκπαιδευτές τους κο Άγγελο Κουφό πλωτάρχη του Π.Ν. και Δημ. Νυστάζο, επαγγελματία εκπαιδευτή δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής.

Ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε θερμά όλους τους σπουδαστές της Σχολής, τους ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί μας για την παρακολούθηση των μαθημάτων τους και  επεσήμανε μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που αφορά τροπολογία η οποία βρίσκεται προς ψήφιση από τη Βουλή -στο αμέσως προσεχές διάστημα- και αφορά την αναγνώριση των πτυχίων που δίνει η Σχολή, ως ισότιμα της ανώτερης κατηγορίας πιστοποιητικών εκπαίδευσης για ερασιτέχνες αυτοδύτες .

Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και σε συνδυασμό με την παράλληλη εξέταση από ειδική Επιτροπή του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας –που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη-βασικών θεμάτων που αφορούν την αναδιάρθρωση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην πλήρη λειτουργική αναβάθμιση της Σχολής, η οποία είναι η μόνη αναγνωρισμένη Κρατική Σχολή Δυτών στην Ελλάδα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Μ. Ρήγας και Γ. Ψαράς, ο Περφ/κός Σύμβουλος κος Κ. Σταυλάς καθώς και ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπριγκς κος Χρυσ. Αλαχούζος, ο οποίος χαιρέτισε με θερμά λόγια τους εκπαιδευόμενους, τονίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς της Καλύμνου και του Τάρπον σε σχέση με την σπογγαλιεία και το επάγγελμα του δύτη.

Τέλος ο κος Δήμαρχος επέδωσε αναμνηστικά σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές τους, σε ανάμνηση της παραμονής τους στο νησί μας και της φοίτησής τους στη Σχολή. 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση