Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Τους σπουδαστές της Σχολής Δυτών Καλύμνου καθώς και τους εκπαιδευτές τους κο Άγγελο Κουφό πλωτάρχη του Π.Ν. και Δημ. Νυστάζο, επαγγελματία εκπαιδευτή δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής.

Ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε θερμά όλους τους σπουδαστές της Σχολής, τους ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί μας για την παρακολούθηση των μαθημάτων τους και  επεσήμανε μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που αφορά τροπολογία η οποία βρίσκεται προς ψήφιση από τη Βουλή -στο αμέσως προσεχές διάστημα- και αφορά την αναγνώριση των πτυχίων που δίνει η Σχολή, ως ισότιμα της ανώτερης κατηγορίας πιστοποιητικών εκπαίδευσης για ερασιτέχνες αυτοδύτες .

Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και σε συνδυασμό με την παράλληλη εξέταση από ειδική Επιτροπή του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας –που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη-βασικών θεμάτων που αφορούν την αναδιάρθρωση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην πλήρη λειτουργική αναβάθμιση της Σχολής, η οποία είναι η μόνη αναγνωρισμένη Κρατική Σχολή Δυτών στην Ελλάδα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Μ. Ρήγας και Γ. Ψαράς, ο Περφ/κός Σύμβουλος κος Κ. Σταυλάς καθώς και ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπριγκς κος Χρυσ. Αλαχούζος, ο οποίος χαιρέτισε με θερμά λόγια τους εκπαιδευόμενους, τονίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς της Καλύμνου και του Τάρπον σε σχέση με την σπογγαλιεία και το επάγγελμα του δύτη.

Τέλος ο κος Δήμαρχος επέδωσε αναμνηστικά σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές τους, σε ανάμνηση της παραμονής τους στο νησί μας και της φοίτησής τους στη Σχολή. 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση