Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Στην επιτυχημένη Άσκηση Πεδίου «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2018» που πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα σε χώρο ημιτελούς ξενοδοχείου στο 1ο χλμ. Ρόδου - Καλλιθέας, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Στην επιτυχημένη Άσκηση Πεδίου «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2018» που πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα σε χώρο ημιτελούς ξενοδοχείου στο 1ο χλμ. Ρόδου - Καλλιθέας, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, στα πλαίσια της συνεργασίας με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία της περιοχής μας.

Σκοπός της άσκησης ήταν η πρακτική εκπαίδευση των πυροσβεστικών υπαλλήλων και συναρμοδίων φορέων σε συμβάν που αφορά καταρρεύσεις εξαιτίας σεισμικής δραστηριότητας. Εντάσσεται στα πλαίσια της αύξησης της επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, της βελτίωσης της συνεργασίας και του συντονισμού με τους συναρμόδιους φορείς και την ενίσχυση της διαλειτουργικότητας. Είναι ασκήσεις ετοιμότητας που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση για την αντιμετώπιση των συνεπειών από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές.

Στην άσκηση συμμετείχε εκτός του Πυροσβεστικού Σώματος, το ΕΚΑΒ και στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία από την Ελληνική Αστυνομία με τον επικεφαλής της Α’ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Καλιωράκη, το Δήμο Ρόδου, με τον επικεφαλής του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλία Αργύρη και παρόντα το Σάββα Καραταπάνη, διευθυντή του ΕΚΑΒ Ρόδου.

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον Αντιπύραρχο κ. Ιωάννη Τσιτσικά, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και τους συμμετέχοντες πυροσβέστες στην άσκηση και επισήμανε τη διαρκή συνεργασία και επαγρύπνηση που οφείλουν να δείξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση