Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Συνάντηση του Περιφερειάρχη, με τον νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Γρηγόριο Ρουμάνη

Γιώργος Χατζημάρκος: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμπαρίσταται ως αρωγός στις ένοπλες δυνάμεις, όχι μόνο ως φρουρούς κατά οποιουδήποτε επιβούλου της εθνικής μας ακεραιότητας, αλλά και ως ζωντανό κομμάτι της δωδεκανησιακής κοινωνίας»

Τον νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Γρηγόριο Ρουμάνη, δέχθηκε χθες, Πέμπτη, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

Στην διάρκειά της,  ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, αναφέρθηκε στη επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατού, καθώς και στο γενικότερο, σημαντικό  έργο που επιτελεί στην περιοχή. Από την πλευρά του ο κ. Χατζημάρκος τόνισε την καταλυτική συμβολή του στρατού, στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους των νησιών και μάλιστα στην παρούσα συγκυρία και διαβεβαίωσε τον κ. Ρουμάνη ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πλαίσιο της διαρκούς,  γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Απευθυνόμενος ο Περιφερειάρχης στον νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ δήλωσε:

«Αναλαμβάνετε καθήκοντα σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για την πατρίδα μας και τα νησιά μας. Μια περίοδο κατά την οποία οι επιβουλές εντείνονται και οι προκλήσεις κλιμακώνονται. Οι κάτοικοι των νησιών μας εμπιστεύονται τον θεσμό του στρατού και η εμπιστοσύνη αυτή, ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας. Εμείς, είμαστε στο πλευρό σας.  Όπως ο ελληνικός λαός και ο στρατός είναι ενωμένοι, διότι αυτός απαρτίζεται και στελεχώνεται από τα ίδια του τα παιδιά,  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εκτελώντας τον εθνικό της αλλά και κοινωνικό της ρόλο, συμπαρίσταται ως αρωγός στις ένοπλες δυνάμεις και τώρα και στο μέλλον, σε οτιδήποτε και εάν χρειαστεί, διότι τις αντιμετωπίζει όχι μόνο ως φρουρούς κατά οποιουδήποτε επιβούλου της εθνικής μας ακεραιότητας, αλλά και ως ζωντανό κομμάτι της δωδεκανησιακής κοινωνίας».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση