Διαφήμιση

 

 

 

User login

Βασίλης Α. Υψηλάντης: Και άλλο πολιτικό ψέμα Τσίπρα στη Ρόδο σχετικά με το μέιλ Χαρδούβελη - Ψίχουλα και στάχτη στα μάτια, για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση των νησιών, το μεταφορικό ισοδύναμο των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης  με αφορμή τα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας στη Ρόδο για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά και το μέιλ Χαρδούβελη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:   

«          Το έργο που στήθηκε  στο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα παραπέμπει στο θεατρικό έργο «Ψέμα στο ψέμα».

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι, μετά το τραγικό 2015, τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας  παρέδωσε ο ίδιος και η κυβέρνηση του, σε συμφωνία με τους δανειστές,  με το 3ο δικό του και πιο σκληρό μνημόνιο που βίωσε μέχρι σήμερα η χώρα!

Παρ’ όλα αυτά είχε το πολιτικό θράσος ο κ. Τσίπρας να πει στη Ρόδο ότι «... την ιδέα όμως τους την έδωσαν κάποιοι από τη χώρα...σας θυμίζω ότι ήταν μια από τις βασικές δεσμεύσεις των μέιλ Χαρδούβελη το περιβόητο η αύξηση του ΦΠΑ στο Ν. Αιγαίο.». 

Πουθενά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο μέιλ Χαρδούβελη.   Για «να συνεννοούμαστε και να μην ξεχνάμε τα βασικά ...» κ. Τσίπρα.

Όσον αφορά την εξαγγελία, περί εφαρμογής του μεταφορικού ισοδυνάμου στα νησιά μας, η επιφυλακτικότητα που υπάρχει είναι γιατί γνωρίζουμε τον νέο εμπαιγμό. Αυτό που επιχειρείται δεν είναι το μεταφορικό ισοδύναμό όπως εφαρμόστηκε σε άλλα ευρωπαϊκά νησιά εδώ και πολλά χρόνια.

            Αυτό που επαγγέλλονται είναι ψίχουλα και στάχτη στα μάτια για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση που εφήρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ στα νησιά μας.  

Συνεχίσετε με αναπτυξιακά συνέδρια, παχιά λόγια και αναλήθειες το καταστροφικό σας έργο…

  Με τον τρόπο όμως αυτό ούτε τη εικόνα της χώρας φτιάχνετε, ούτε μπορείτε να διασωθείτε από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που, όποτε και αν έλθει,  θα είναι για το ΣΥΡΙΖΑ αμείλικτη.»

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση