.

Διαφήμιση

 

User login

ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ- ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ”

 Μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν, επέλεξα να ασχοληθώ ξανά με τα Κοινά και  να δώσω τη μάχη μου στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη. Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε απαιτούν εγρήγορση, κινητικότητα, παρέμβαση και συμμετοχή. 

  • Δίνοντας τη μάχη ενωμένοι με άξιους συνδημότες μας, θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα για τον τόπο. Πιστεύω στον Στράτο Καρίκη και στις ιδέες που πρεσβεύει. Η πολιτική του πορεία μέχρι σήμερα, το ήθος του και η εντιμότητά του αποτελούν τα καλύτερα διαπιστευτήρια για τον αυριανό δήμαρχο της Ρόδου και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Στράτο Καρίκη.

 

  • Συμπορεύομαι στο πλευρό του και είμαι έτοιμος να παλέψω για τα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μου με όλες μου τις δυνάμεις.

   

  • Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

    

  • Γιώργος Αλεξίου

Τέως αντιδήμαρχος Νότιας ΡόδουΕπιχειρηματίας     

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση