.

Διαφήμιση

 

User login

Σε πλήρη εξέλιξη όλες οι δράσεις του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», στα γραφεία του ΚΕΚ «Γεώργιος Γεννηματάς» στο Ροδίνι.Οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης εκπροσωπήθηκαν από τους κ. Γεώργιο Πόκκια, Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και Πρόεδρο της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., την κα Δέσποινα Διακοσταυριανού Περιφερειακή Σύμβουλο, τον κ.  Σάββα Παγωνάκη Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΤΑΠ και την κα Ευαγγελία Παπατσή Πρόεδρο του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε.

  • Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκε η πορεία του προγράμματος και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών έως και την ολοκλήρωση του. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται ο δεύτερος κύκλος κατάρτισης των ωφελουμένων του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ, στους οποίους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Το έργο θα συνεισφέρει στην προσπάθεια να εξασφαλισθεί εργασία σε 100 άνεργους συμπολίτες μας που απειλούνται ή ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας μέσω δράσεων κατάρτισης και συμβουλευτικής στη Ρόδο και στην Κάλυμνο.

  • Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δημιουργία ενός ευέλικτου, ολοκληρωμένου και διαρκούς υποστηρικτικού μηχανισμού ενώνοντας τις αναπτυξιακές δυνάμεις των Δωδεκανήσων με τη συμμετοχή τους στη Σύμπραξη «Δωδεκάνησα – Ανάπτυξη – Απασχόληση».

  

  • Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης
  • ΠΟΚΚΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση