Διαφήμιση

 

 

 

User login

Στη Ρόδο ξεκινάει το τριήμερο Παγκόσμιο Συνέδριο των Αεροπορικών Εταιριών της TUI

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρήσεων όλων των αεροπορικών εταιριών της TUI, συνδιοργανώνει στη Ρόδο, από 25 έως 27 Απριλίου 2018, το παγκόσμιο συνέδριο όλων των αεροπορικών εταιριών του ομίλου της TUI.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν ανώτατα στελέχη από όλες τις εταιρίες του ομίλου, καθώς και από ομίλους και φορείς που σχετίζονται με τη διαχείριση των αεροδρομίων, όπως η ΥΠΑ, οι εταιρίες διαχείρισης εδάφους και η Fraport.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Workshop με την παρουσία φορέων που θέτουν τη στρατηγική για το Ροδιακό Τουρισμό, με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου αλλά και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επιπροσθέτως προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, θα παραστούν εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών Κω και Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συναντήθηκε σήμερα 24 Απριλίου με τη συντονιστική ομάδα του Workshop που αποτελείται από τον Cezar Holdem, αρχιπιλότο της TUI, την Julia Jentsch, και το Ροδίτη Στέφανο Ράαμπε, ανώτερα στελέχη του αεροπορικού ομίλου της TUI, και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ευγένιο Κορναρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το workshop.

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταλήξει στην υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) το οποίο θα αποτελέσει οδηγό για τη δημιουργία συνεργειών μεταξύ όλων των φορέων, εντασσόμενο και στην ευρύτερη εθνική στρατηγική «Greece-365», με τη Ρόδο όπως πρόσφατα ανακοίνωσε και η Υπουργός Τουρισμού από το Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου να είναι από τους προορισμούς στους οποίους πιλοτικά θα εφαρμοστούν οι πολιτικές για τη δημιουργία μιας συνεχούς τουριστικής περιόδου 365 ημερών.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι: «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι άνθρωποι που εμπλέκονται με τις τουριστικές αεροπορικές μεταφορές από όλες τις δυνατές πλευρές, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τους τουριστικούς ομίλους και τις ιδιωτικές εταιρίες, τους θεσμικούς φορείς που διαχειρίζονται τις αερομεταφορές, αλλά και την Κεντρική και Τοπική πολιτική ηγεσία. Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται στη Ρόδο, κάτι που αποδεικνύει και τη θέση που δίκαια κατέχει το νησί μας στο διεθνή τουριστικό χάρτη, και το όραμα της Δημοτικής Αρχής για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμίσουν τον Τουρισμό στο νησί».

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση