.

Διαφήμιση

 

User login

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΠΟΚΚΙΑ ΚΑΙ Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Γιώργος Πόκκιας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδ/σου, Μιχάλη Χριστοδούλου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, Τσαμπίκο Ποδιώτη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να επιθεωρήσουν το χώρο και να διαπιστώσουν τα όποια προβλήματα στη λειτουργία της.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής κατασκευάστηκε το 1927, με χρήματα των Κρεμαστενών της Αμερικής ενώ ανακαινίστηκε από το Δήμο της Ρόδου τα προηγούμενα χρόνια, εγκαινιάστηκε ως μια σύγχρονη βιβλιοθήκη το 2016 και είναι εμπλουτισμένη με βιβλία που προέρχονται από δωρεές απόδημων Κρεμαστενών αλλά και κατοίκων της Κρεμαστής.

Σήμερα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη λειτουργεί και είναι επισκέψιμη καθημερινά, από τις 09:00 – 14:30 ( τηλ. επικοινωνίας 22410 – 98232 ), από πολίτες, σχολεία και φορείς. Είναι :

  • δανειστική για μέρος των βιβλίων της συλλογής της
  • διαθέτει αναγνωστήριο
  •  χρησιμοποιείται και ως χώρος αναζήτησης πληροφοριών μέσω διαδικτύου (Internet)  με 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι είναι στη διάθεση των επισκεπτών της
  • δέχεται δωρεές βιβλίων – τα οποία φέρουν το ονοματεπώνυμο του δωρητή

Τέλος, ο ιδιαίτερος χώρος της Βιβλιοθήκης φιλοξενεί το Τμήμα Κρεμαστής του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου « Ο ΙΠΠΟΤΗΣ » .

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση