Διαφήμιση

 

 

 

User login

Στη Ρόδο το «International Extreme Games 2018»!

Για πρώτη φορά στη Ρόδο, το «νησί των Ιπποτών», με την πλούσια ιστορία από αρχαιοτάτους χρόνους,  διοργανώνεται  από 4 έως 13 Μαΐου το  διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ  «International Extreme Games 2018».

Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ και της International Extreme Games Federation,           υπό την αιγίδα του Υπουργείου τουρισμού, που έχει ως σκοπό να προάγει παγκοσμίως την ομορφιά και την ιστορία της Ρόδου σε όλο τον κόσμο!

Στα  «International Extreme Games 2018» αναμένεται η συμμετοχή 2.000 αθλητών από 70 και πλέον χώρες, ενώ το αθλητικό αυτό φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνες, διαγωνισμούς, επιδείξεις και σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα Παγκόσμιων Ομοσπονδιών.

Για πρώτη φορά σε μία κοινή διοργάνωση θα διεξαχθούν Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Διεθνή Τουρνουά μαχητικών αθλημάτων, όπως:  M.M.A., Kickboxing, Muay Thai, Cross Training, Sumo, Grappling μαζί με πνευματικά αθλήματα όπως: Go, Backgammon, Bridge και Παραδοσιακό Τάβλι.

Για ακόμα μια φορά, το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, μία  από τις σύγχρονες αθλητικές στέγες στην Ελλάδα, χωρητικότητας 1300 θεατών, ανοίγει τις πόρτες της  για να φιλοξενήσει όλα τα Παγκόσμια και διεθνή τουρνουά μαχητικών αθλημάτων.  Τα πνευματικά αθλήματα θα πραγματοποιηθούν στις μεγαλειώδεις αίθουσες του ξενοδοχείου «Rodos Palace».

Tα International Extreme Games  φιλοδοξούν να διοργανώσουν στη Ρόδο και την επόμενη εκδήλωση για το  έτος 2019,  δίνοντας  την ευκαιρία στο νησί μας να προβληθεί από άκρη σε άκρη του πλανήτη  προσκαλώντας πολίτες  από 70 χώρες.  Προσφέροντας ο καθένας από το μετερίζι του, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα «International Εxtreme Games 2018», μια διοργάνωση που σε λίγο καιρό ελπίζουμε να γίνει θεσμός και θα συνδεθεί άρρηκτα  με το νησί της Ρόδου!

Για όλους τους ενδιαφερόμενους θα βρείτε πληροφορίες στο site της διοργάνωσης www.extremegames.gr

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση