Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ι.Γαλουζής: Κατατέθηκε η τροπολογία για την ίδρυση της ΑΕΝ στην Κάλυμνο-Συγκροτήθηκε Επιτροπή για αναβάθμιση Σχολής Δυτών(video)

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις έκανε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Παρασκευής  4 Μαΐου 2018 ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορούσε στην ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, αναφέροντας ότι ήδη η σχετική τροπολογία του ΥΝΑΝΠ έχει κατατεθεί στη Βουλή και αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να ψηφιστεί .

Όπως είπε, η τροπολογία αναφέρει την ίδρυση της νέας  ΑΕΝ με έδρα την Κάλυμνο ,ενώ προβλέπει ποσό 1.850.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού καθώς και άλλες λεπτομέρειες για εκπαιδευτικό προσωπικό κα.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε στην αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου. Όπως είπε, ήδη με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας συστάθηκε Επιτροπή Εργασίας η οποία σε 60 ημέρες θα πρέπει να καταθέσει τις προτάσεις της για την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Δημάρχου, στα 2 video που ακολουθούν όπως τις κατέγραψε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

http://kalymnos-news.gr

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

 

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση