Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ «ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΑΓΙΩΝ»

Η Ομοσπονδία των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου σας προσκαλεί την Κυριακή 13 Μαίου 2017 ημέρα Κυριακή στην πρωινή λειτουργία του Ιερού Ναού Αναλήψεως Ρόδου (Αποστόλου Παύλου 19 στην Ανάληψη), όπου θα γίνει «Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΑΓΙΩΝ», χοροστατούντων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου, του Δεσπότη Σύμης – Χάλκης – Καστελλορίζου - Τήλου , και του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Σύμης.

Μετά τη πρωινή λειτουργία, θα ακολουθήσει, περιφορά της εικόνας των Δωδεκανησίων Αγίων, με την Φιλαρμονική και στο προαύλιο του ναού παραδοσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ορχήστρα και χορευτικά των παροικιακών συλλόγων.

Σημ. Την 12η Μαίου 2018  7:00μ.μ. οι σύλλογοι μας θα προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Συμιακών Ρόδου (Κωνσταντίνου Υδραίου 45), όπου θα γίνει αρτοκλασία και καλωσόρισμα, με κεράσματα, του δεσπότη  Σύμης – Χάλκης – Καστελλορίζου - Τήλου , και του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Σύμης.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Είσοδος ελεύθερη

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση