.

Διαφήμιση

 

User login

6ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου,

Τον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου του οργανισμού Arte con Anima παρουσίασε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη, 16 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, με τον πιανίστα και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Arte con Anima, κ. Στέλιο Αϊβάζη. 

  • Ο Διαγωνισμός θα γίνει σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από τις 4μμ έως τις 8μμ, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Ο κ. Αϊβάζης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την συνδρομή της Περιφέρειας, καθώς η διοργάνωση της Arte con Anima χαίρει πλέον διεθνούς απήχησης και φέτος  θα έχει 20 συμμετοχές από δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων θα είναι και δύο Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

 

  • Η κα Φτακλάκη συνεχάρη τον κ. Αϊβάζη για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του και δήλωσε την στήριξη της Περιφέρειας σε κάθε δράση που προάγει την εξωστρέφεια και τον πολιτισμό. Επίσης, συνεχάρη τις κ.κ. Τζένη Φάκα και Ειρήνη Σβύνου για το έργο τους στον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως ο διαγωνισμός της Arte con Anima, από την θέση των Υπευθύνων Πολιτισμού. Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την σημασία τέτοιων δράσεων, των οποίων η προστιθέμενη αξία αποτελεί την οργανική διασύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν των νησιών μας, ενώ έχουν άμεση επίδραση στο εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητά του.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση