Διαφήμιση

 

 

 

User login

Συλλυπητήρια επιστολή Δημάρχου Καλυμνίων στη σύζυγο του εκλιπόντα τ. Δημάρχου Μιχάλη Ζαϊρη

Αγαπητή κυρία Ζαΐρη

Δεχθείτε τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια, για την οδυνηρή απώλεια του πολυαγαπημένου σας συζύγου και τέως Δημάρχου Καλύμνου Μιχαήλ Ζαΐρη.

Με μεγάλη θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συμπατριώτη, αναγνωρισμένου για την πολυετή προσφορά του ιατρού, και επί χρόνια Δημάρχου της Καλύμνου.

Ο Μιχάλης Ζαϊρης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα του βίου του, η εργατικότητα στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαραχτήρα του. Αξίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε ακολουθώντας το παράδειγμά του.

Για όλους όσους υπηρετούμε την Αυτοδιοίκηση, ο Μιχάλης Ζαϊρης αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί συνεχή και αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Κανείς μας, ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Μιχάλης  θα έχανε την μάχη για τη ζωή, που έδινε το τελευταίο διάστημα.

Ίσως γιατί όλη του η ζωή, ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες, για ιδανικά, αξίες, αρχές, τις οποίες έδινε πάντα με ισχυρό-αγωνιστικό φρόνιμα και τις κέρδιζε .

Φτωχότερο είναι πλέον το νησί μας, ο Δήμος της Καλύμνου και αποτελεί δυσαναπλήρωτη απώλεια η απουσία της ενεργού δράσης του για την τοπική μας κοινωνία.

Συμμερίζομαι τον βαθύ πόνο της οικογένειάς σας, καλό του ταξίδι και  κουράγιο σε εσένα προσωπικά, την οικογένειά, τα παιδιά και τα εγγόνια σας.

                                                                                     Με εκτίμηση

                                                          Ο Δήμαρχος Καλυμνίων

                                           Ιωάννης Αντ. Γαλουζής

 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση