Διαφήμιση

 

 

 

User login

Δημήτρης Γάκης από τη Σύμη: «Το διαχρονικό μήνυμα της 8ης Μαΐου 1945 για Ειρήνη και συνεργασία των Λαών είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ!»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, από τη Σύμη όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για 73η επέτειο της 8ης Μαΐου 1945, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η 8η Μαΐου 1945 είναι μια ημέρα υπερηφάνειας για τη Δωδεκάνησο, μια ημέρα Νίκης και ελπίδας για την Ευρώπη, ένα ορόσημο που καθόρισε την παγκόσμια ιστορία. Σήμερα, 73 χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη και την χωρίς όρους παράδοση της Δωδεκανήσου από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Συμμαχικές Δυνάμεις και στον Ιερό Λόχο του συνταγματάρχη Τσιγάντε, από την ακριτική Σύμη στέλνουμε σ’ όλο τον πλανήτη ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης, αλληλεγγύης και συνεργασίας των Λαών. Θυμόμαστε και τιμούμε όλους τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για να έρθει αυτή η Ημέρα της Νίκης το 1945. Ταυτόχρονα, η 8η Μαΐου, μας υπενθυμίζει ό,τι η παγκόσμια ειρήνη θα διατηρηθεί μόνο αν από κοινού αναληφθούν προσπάθειες ανάλογες των κινδύνων που την απειλούν. Και τα λόγια ουμανισμού και αλληλεγγύης που’ ναι χαραγμένα στο βράχο της Σύμης, δείχνουν το δρόμο και οδηγούν τις σκέψεις και στις πράξεις μας.»

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση