.

Διαφήμιση

 

User login

Δηλώσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη με αφορμή την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης μετά την  παρουσίαση χθες του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 δήλωσε τα ακόλουθα:

  • « Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί ιστορικά την παράταξη που διασφαλίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της για τις Ευρωπαϊκές εκλογές της 25ης Μαΐου είναι προσωπικότητες, ευρωπαϊκής και διεθνούς εμβέλειας και ύψιστης επιστημονικής και επαγγελματικής καταξίωσης.

Οι προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  είναι καθοριστικές  για το σήμερα και το αύριο της Ευρώπης. Από αυτό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για πρώτη φορά, θα αναδειχθεί με ψηφοφορία και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γεγονός που θα καθορίσει και το μέλλον όλων μας.Στην πρόκληση αυτή δεν χωρούν οι ακραίοι και όσοι αντιστρατεύονται την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας.

  • Στην συγκύρια αυτή, ο Ελληνικός Λαός επιλέγει μεταξύ των αξίων και αρίστων του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Επιλέγει τη λύση που είναι εθνικά χρήσιμη και εγγυάται την αξιοπιστία της χώρας μας στην  Ευρωπαϊκή Ένωση.» 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση