Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Τα τελευταία 10 χρόνια οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, το Ομαδικό Παιχνίδι Αναζήτησης του Δράκου της Ρόδου, με τη συνεργασία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιαλυσού.

Το παιχνίδι αυτό δεν είναι απλώς ένα ψυχαγωγικό project αλλά ο σκοπός της δημιουργίας του ήταν εξ αρχής να λειτουργήσει επιμορφωτικά για όσους συμμετέχουν και με έξυπνο τρόπο να συμβάλει στη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς οι παίχτες, μέσα από αυτό, γνωρίζουν τη μεσαιωνική ιστορία του τόπου, ειδικά της περιόδου που υπήρξε ο δράκος της Ρόδου.

Μέχρι σήμερα, έχει συμβάλει σημαντικά στη γνωστοποίηση αυτού του ξεχασμένου θρύλου στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο! Έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες άτομα μέσα στα 10 αυτά χρόνια, έχει κινητοποιηθεί το ενδιαφέρον για τη μελέτη του θρύλου από σχολεία αλλά και ατομικά από τους φιλομαθείς συμπολίτες μας ενώ ακόμα και οι τουρίστες του νησιού γνωρίζουν πια περισσότερα γι’ αυτό το φοβερό τέρας και το ηρωικό κατόρθωμα του Ιππότη Ντε Γκοζόν, που τον σκότωσε και εξυμνήθηκε γι’ αυτό, από τον γνωστό Γερμανό ποιητή Σίλλερ, 400 σχεδόν χρόνια μετά!

Οι συμμετοχές για το παιχνίδι άνοιξαν! Όποιοι θέλουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρουν στη σελίδα: www.facebook.com/medievalrose.medievalfestival. Στο παιχνίδι συμμετέχουν 3μελείς ομάδες που θα είναι στο σύνολο 12! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των 12 ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία, τους κανονισμούς και τη δομή του παιχνιδιού, θα βρείτε εδώ: www.medievalfestival.gr/GR/events.asp?Page=55

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 20 Μαΐου 2018.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση