Διαφήμιση

 

 

User login

Ρεκόρ συμμετοχών περιμένει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης

Περισσότεροι από 70 είναι οι παίκτες που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ετήσιο Διεθνές τουρνουά Squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Sheraton  το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΦΤ.

Παρά το ότι απομένουν αρκετές ημέρες ακόμα μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης, εντούτοις, αρκετοί είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους να πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Εκτός της Ελλάδας έχουν δηλώσει συμμετοχή από δεκαπέντε διαφορετικές χώρες, με τους διοργανωτές να είναι πεπεισμένοι ότι το φετινό τουρνουά όχι απλά θα «πιάσει» το στόχο των 110 συμμετοχών, αλλά θα δημιουργήσει και ένα νέο σημαντικό ρεκόρ.

Σημειώνεται, ότι πέρα από το ταμπλό των επαγγελματιών που θα διεξαχθεί και φέτος κανονικά, παράλληλα θα διεξαχθούν ταμπλό ερασιτεχνών ανδρών (σε διάφορες κατηγορίες δυναμικότητας) και γυναικών.

Η μεγάλη καινοτομία όμως είναι, ότι για πρώτη φορά θα γίνει και ταμπλό junior. Μεγάλος στόχος εξάλλου του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεολαία να έρθει κοντά στο άθλημα και για το λόγο αυτό πήρε αυτή την απόφαση. Το σκεπτικό είναι ότι τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες παίζοντας σε μια τέτοια διοργάνωση και παράλληλα να πάρουν πολύτιμες εικόνες από παίκτες παγκοσμίου κλάσης βλέποντας τους να αγωνίζονται.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση