.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με μέλη του Σωματίου Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών και Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ), οι οποίοι εξέθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη τους προβληματισμούς τους όσον αφορά τα εργασιακά τους ζητήματα που απορρέουν από την  Προγραμματική Σύμβαση που συνάφθηκε μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου με σκοπό την προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος του νησιού της Ρόδου καθώς και τις προοπτικές της σύναψης νέας προγραμματικής σύμβασης, μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει αυτή τη μορφή συνεργασίας. 

  • Ο κ. Χατζηδιάκος, τόνισε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την συνέχιση της παροχής υπηρεσιών της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ, θεωρώντας το έργο τους σημαντικό μιας και  συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση και κυρίως στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών και πρότεινε στην παρούσα φάση την άμεση ίδρυση της νέας δομής με μορφή ΑΜΚΕ Περιβάλλοντος και ακολούθως την υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΝΑΙ, Δήμου Ρόδου και της νέας ΑΜΚΕ με σκοπό την καταστολή και πρόληψη φυσικών καταστροφών και γενικά του περιβάλλοντος.

   

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση