Διαφήμιση

 

 

 

User login

Και φέτος θα κυματίζουν οι Γαλάζιες Σημαίες στα Ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Τα Ξενοδοχεία Atrium Palace στην Κάλαθο και Atrium Prestige στην Λαχανιά, που ανήκουν στον όμιλο Atrium Hotels, βραβεύθηκαν για ακόμη μία χρονιά με Γαλάζιες Σημαίες.

Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση μίας ακτής με τη «Γαλάζια Σημαία», είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτήν  να είναι «Εξαιρετική».

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας στο κάθε ξενοδοχείο.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Atrium Hotels πιστοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά και με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key.

Τα οικολογικά σήματα ποιότητας “Γαλάζια Σημαία” και “Green Key” γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά για τους ταξιδιώτες στην επιλογή προορισμού και καταλύματος. Τα eco labels συμβολίζουν την δέσμευση προς το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη η οποία είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους ευαισθητοποιημένους πελάτες.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση