.

Διαφήμιση

 

User login

Σοκαριστικό! 12χρονη και 13χρονος έγιναν γονείς στη Βρετανία!

Είναι όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι πιο νέοι γονείς στηνΒρετανία. Είναι παιδιά! Ενα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 13 γνωρίστηκαν στα 10 τους στο δημοτικό σχολείο και ερωτεύτηκαν.     

  • Ζουν στο βόρειο Λονδίνο και μάλιστα έχουν την συμπαράσταση των γονιών τους στην απόφασή τους να μεγαλώσουν το παιδί τους και να είναι ζευγάρι.

Το κορίτσι έσπασε το ρεκόρ της προηγούμενης πιο νεας μαμάς στην Βρετανία αφού είναι 5 μήνες νεότερη από εκείνη.Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun: “Τα παιδιά έχουν σχέση εδώ και πάνω από έναν χρόνο και σκοπεύουν να μείνουν μαζί και να αναθρέψουν την κορούλα τους".Επίσης σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι γονείς των δυο παιδιών είναι πολύ υποστηρικτικοί. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή αλλά οι οικογένειές τους, τους στηρίζουν. Η πιο νέα μητέρα του κόσμου ήταν η Lina Medina από το Τικράπο του Περού η οποία γέννησε σε ηλικία 5 ετών ένα αγόρι το 1939!NEWSIT

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση